Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Nemojte im se povjeravati: Ovi horoskopski znakovi najgori su u čuvanju tajni

shutterstock
02.02.2021.
u 07:00

Oni ne shvaćaju važnost čuvanja tajni i nerijetko će ono što im kažete u povjerenju ispričati drugima.

Svatko u svom životu ima nešto što ne želi da drugi ljudi znaju, bez obzira radi li se o ljubavnom, obiteljskom ili profesionalnom polju. Ipak, odluči to povjeriti nekoj bliskoj osobi, nerijetko potpuno krivoj. Prema astrologiji, čuvanje tajni i odanost u prijateljstvu nije jača strana nekim znakovima, a Pinkvilla otkriva kojima točno.

Ovan
Ovnovi ne mare za tajne i ne shvaćaju ih ozbiljno. Ne shvaćaju važnost čuvanja tajni i  nerijetko će ono što im kažete u povjerenju ispričati drugima.

Ovo su dva najpesimističnija horoskopska znaka. Pogađate o kome je riječ?

1/1

Blizanci
Blizanci su društveni i imaju mnogo prijatelja. Obožavaju razgovarati te često usred razgovora mogu otkriti tajnu koju čuvaju - svoju ili tuđu.

Djevica
Djevice se obično previše uključuju u vaš život. Misle da znaju što je dobro za vas i ukazat će na vaše pogreške. I ako misle da je dijeljenje vaše tajne s drugima ispravno, onda će to bez oklijevanja učiniti.

Škorpion
Iako su Škorpioni tajanstveni i znaju vrijednost tajne, ipak će podijeliti neku s drugima ako im je to prikladno ili korisno. Škorpionima stoga nikada ne treba vjerovati.

Strijelac
Strijelci su iskrena bića. Imaju naviku govoriti istinu i u pokušaju da budu istiniti, mogu vašu tajnu reći drugim ljudima,ali odmah će požaliti!

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi: Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Komentara 2

MO
montello
18:03 02.02.2021.

uvijek u horoskopu protiv djevic a

VI
vidum
08:04 02.02.2021.

Kakva sam ja to djevica? Ne samo da nikad nikom nisam otkrio ono što mi je rečeno u povjerenju, nego nikad nikom nisam rekao ni ono što bi nekog moglo kompromitirati. Čak ni onda kad se radi o osobama s kojima nisam u dobrim odnosima. To znamo samo ja i Bog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije