Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Nemaju snage za borbu: Ovi horoskopski znakovi lako odustaju od svojih ciljeva i snova

shutterstock
27.04.2021.
u 07:00

Smatraju da ako nešto ne ispadne onako kako su željeli, najbolje je prestati.

Neki ljudi jednostavno nemaju u sebi borbeni duh da se nose s izazovima i problemima koji im se nađu na putu. Smatraju da je odustajanje bolje od ljutnje i umora. Prema Pinkvilli, ova četiri horoskopska znaka uvijek lako odustaju od svojih ciljeva i snova.

Blizanci
Blizanci su nestrpljivi i impulzivni. Ako se ne zabavljaju radeći nešto, prestat će, bez obzira koliko bili blizu kraja. Lako im dosade pa prestaju raditi stvari koje ih više ne zanimaju.

Ovo su dva najpesimističnija horoskopska znaka. Pogađate o kome je riječ?

1/1

Rak
Rakovi su pokretani osjećajima. Budući da su osjetljivi, skloni su previše razmišljati o stvarima i situacijama te u glavi stvaraju najgore scenarije. Ova njihova navika čini ih demotiviranima i obeshrabruje ih da idu dalje.

Vaga
Vage obično ne shvaćaju stvari i život previše ozbiljno. Smatraju da ako nešto ne ispadne onako kako su željeli, najbolje je prestati. Nisu oni koji bi se spremno prihvaćali izazove i rješavali prepreke koje im se nađu na putu. 

Riba
Ribe, iako su vrlo nadarene i kreativne, pesimisti su. Smatraju da ako stvari ne idu svojim tokom, nema smisla držati se toga i boriti se. Puno bi radije napustili taj zadatak umjesto da se svakodnevno suočavaju s neuspjehom i odbijanjem.

Kad ste zadnji put očistili svoj PlayStation? Pogledajte koliko prašine se skuplja...

Ključne riječi

Komentara 2

RO
Romeo7777
04:05 28.04.2021.

Pitam Se Po Kojem nacelu Covjek kao bice moze znat sad neke horoskope,tj Astrologiju a sebe jos nije upoznao,i jos sklon nasilju,i sad jos se razumije u Zvijezde,Horoskope,Fantazija Tko Voli Nek Izvoli!!!

KA
kažemja
12:59 27.04.2021.

Ovo za raka znam iz prve ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije