Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv izum

Nema više njurganja: Pčelice, gusjenice i bubamare djeci mjere temperaturu

Physio Logic
14.02.2020.
u 16:33

Olakšava bolest i djeci i roditeljima, a sve što je potrebno je jedna mala naljepnica.

Svaki roditelj zna da odgajanje djece nije lak posao, a kada se dijete razboli, postaje još teži. Možete im probati objasniti da će im odvratan lijek koji moraju popiti zapravo pomoći ili da čudna naprava koju morate koristiti samo mjeri temperaturu, ali djeca vas neće slušati i često će pokušati izbjeći. Tvrtka Physio Logic osmislila je rješenje kako lako izmjeriti djeci temperaturu pomoću njihovih naljepnica, Feverbugz, piše boredpanda.com.

Jedan paket Feverbugza sadrži osam naljepnica, a košta četrdesetak kuna. Dolaze u raznim oblicima i veličinama, kao što su pčela ili gusjenica, a mogu mjeriti temperaturu do 48 sati.

Pogledajte kako se poznati Hrvati bore protiv vršnjačkog nasilja:

Jedna mama podijelila je svoje iskustvo s naljepnicama: "Inače ne volim na društvenim mrežama promovirati proizvode, ali kada smo bili u Kanadi, moja kćer je imala vrlo visoku temperaturu. Nisam htjela previe novca na toplomjer, koji ionako imam doma, pa sam kupila neki jeftini, a moja sestra mi je kupila Feverbugz naljepnice. Odlične su! Samo zalijepite jednu na svoje dijete tijekom noći i reći će vam je li vam dijete bolesno ili ne. Drago mi je da ju nisam morala buditi iz sna. Od sada idu svugdje s nama"

Drugi roditelji počeli su komentirati sa svojim iskustvima i većina je pohvalila odlične naljepnice koje su im olakšale bolest njihove djece. Jedna korisnica je napisala: "Obožavam ih! Kupujem ih za svoje unuke i stvarno funkcioniraju", dok je drugi korisnik rekao kako ih je koristio na sinu i stvarno su mu pomogle. Neki su skeptični jer ne vjeruju da će djeca htjeti imati zalijepljene naljepnice na sebi svih 48 sati, ali većina djece voli imati razne motive nacrtane i zalijepljene na sebi.

1/5

Roditeljima često pomaže jedna vruća šalica kave:

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Bela
13:05 21.02.2020.

kaj je to "njurganje"? Ne znam hrvatski...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije