Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presladak je

Nema slađeg od ovoga: Dječak koji je prvi put probao sir oduševio internet

TikTok
23.04.2020.
u 15:45

Jeste li ikada probali određenu hranu i odmah znali da će to biti omiljena namirnica ili jelo do kraja života? Upravo tako reagirao je ovaj dječak.

Perla Cruz iz Lancastera podijelila je video u kojem njezin jednogodišnji sin prvi put isprobava topljeni sir, a njegova reakcija govori da je to najbolje jelo ikad, prenosi UNILAD.

Joshua Olivos još uvijek ne jede krutu hranu, ali kada je vidio mamu kako jede tortilja čips s topljenim sirom morao je probati. Nikada još nije probao sir, ali mama se osjećala loše kada je gledao znatiželjno u nju kako uživa u užini i odlučila mu je dati da proba.

Umočila je jedan čips u sir i dala mu, a on se oduševio. "Izgledao je oduševljeno i iznenađeno kada je probao!"

U videu pogledajte kako se Joshua oduševio sirom:

@funnybunnyhoney

Cress: @mommylifebelike ##queso ##fyp ##cute ##fun ##cool ##reaction ##foryoupage ##funny ##dope ##food ##buthaveyouseen ##trending ##enjoy ##chip ##mexican ##comida

♬ New Soul - Yael Naim

Dječak još uvijek ne zna govoriti, ali to ga nije spriječilo da zatraži još sira, pa se počeo naginjati prema jelu kako bi obavijestio mamu da želi još, na što mu je ona dala još malo jer nikada nije vidjela da tako reagira na neku hranu.  

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
19:06 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:50 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:10 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije