Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
horoskop

Neki čiste, neki vrište: Doznajte koji znak je najviše pod stresom i što ga najlakše smiruje

Foto: Shutterstock
1/5
17.10.2018.
u 06:43

Ako ste riba u horoskopskom znaku, mnogi vam mogu pozavidjeti.

U ubrzanoj svakodnevnici sve smo češće pod stresom, a neki horoskopski znakovi stres lakše "upijaju". Kako će se najlakše opustiti i riješiti stresa pročitajte u nastavku...

OVAN

Kada su pod stresom, ovnovi vole "ispucati" negativnu energiju. Trebali bi se baviti tjelovježbom koja ih oslobađa napetosti i pomaže im da lakše zaspu. 

BIK

Bikovi su vrlo podložni stresu i pritom smirenje pronalaze u hrani. SVakako bi trebali birati zdrave namirnice kada odluče "isprazniti" hladnjak iznervirani nekom situacijom. 

BLIZANCI

Blizanci sve uzimaju k srcu i lako se stresiraju. Kada su u nekoj teškoj situaciji, blizancima će najbolje pomoći razgovor. Budite uz njih i utješite ih da znaju da nisu sami. 

RAK

Ovaj znak zaista ne znati stati. Poznati su po tome da rade 100 stvari u isto vrijeme i oonda jednostavno "pregore". Njihova oza mira i opuštanja je ugodnost i sigurnost doma koji mora biti uređen po njihovoj mjeri. 

LAV

Ovaj znak je poprilično kreativan i njihov mozak radi sto na sat. Kada su pod stresom, kreativnost posebno dolazi do izražaja i žele je podijeliti sa cijelim svijetom. Stoga ih nemojte sputavati u tome, to je njihov način opuštanja. 

DJEVICA

Oni vole napraviti nešto korisno i upotrebljivo. Kada su pod stresom razmišljat će u tom smjeru. Najbolja "terapija" protiv stresa za njih je svakako - čišćenje. 

VAGA

Vage su vrlo emotivne i, baš kao i blizanci, lako se stresiraju. One vole kada ih netko sluša i razumije i može pratiti njihovu intelektualnu razinu. Ako im želite pomoći kada im je teško, budite im rame za plakanje. 

ŠKORPION

Ovaj znak je uporan i teško odustaje kada nešto naumi. Zbog toga je i često pod stresom, a najlakše i najučinkovitije ga se riješava - seksom. 

STRIJELAC

Perfekcionisti koji najčešće moraju imati sve pod kontrolom, a kada im to ne polazi za rukom, osjećaju nemoć koja ih guši. Strijelci će se najlakše smiriti i opustiti tako da za sebe pronaću neku inspiraciju, često će meditirati kako bi se "usidrili i centrirali". 

JARAC

Kada su u teškim situacijama, jarci traže pomoć drugoga, nekoga tko će biti uz njih i pomoći im da se "izvuku". Najbolji način opuštanja za njih je planiranje nekih aktivnosti ili vođenje dnevnika. 

VODENJAK

Ovaj znak je izraziti sanjar i često imaju puno stavri koje im se motaju po glavi. Ponekad ih upravo to razmišljanje o svemu dovede do ruba i depresije. Opustit će se meditiranjem ili vježbanjem nekih tehnika opuštanja. 

RIBE

Ako ste riba u horoskopskom znaku, mnogi vam mogu pozavidjeti. Najmanje se živcirate od svih znakova, ali i njih će pogoditi stres kada na sebe preuzmu poprilično tuđih problema, što inače vole raditi. Kako bi se smirili, i ribe će pribjeći stavranju nečeg kreativnog. 

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

 

 

 

 

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:15 17.10.2018.

svi smo pod stresom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije