Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda nevjerojatno

Nekada su imali 'najružniju kuću u ulici', a sada su svi oduševljeni: 'Jeste li je srušili pa izgradili novu?'

Twitter
06.07.2020.
u 12:15

Njihova kuća imala je skroz neobičan i nepraktičan raspored, a nakon tri godine preuređenja, napokon su dobili svoju kuću iz snova.

Joanne Lewis iz Ujedinjenog Kraljevstva otkrila je kako je nekada imala ‘najružniju kuću u ulici’, ali nakon tri godine preuređenja, njezina kuća pretvorila se u pravu kuću iz snova. Ova odlična transformacija kuće mnoge je oduševila, ali i mnogi se pitaju je li ovo stvarno ista kuća ili je sagrađena nova, prenosi The Sun.

Ova majka dvoje djece i njezin partner kupili su kuću 2017. godine, ali otkrili su kao je bila ‘naopačke’, s kupaonicom i spavaćim sobama u prizemlju te kuhinjom i dnevnim boravku na katu. Stoga su krenuli s renovacijama kako bi nešto klasičniji raspored soba, a cijeli proces Joanne je objavila na društvenim mrežama.

Skinuli su tapete, rušili zidove, preuredili cijelo dvorište, pa čak i dodali novo stubište. Kući su dodali i novi kat te je pretvorili u kuću s četiri sobe, dvije kupaonice i dva balkona s pogledom na more.

- Moderna kuća pored mora sada je rezultat nečega što je prije bila garaža te se pretvorila iz dvosobne u četverosobnu kuću. Još uvijek je u procesu uređivanja, ali uskoro je gotova - rekla je Joanne na svojim društvenim mrežama.

Njezina objava prikupila je više od 40 tisuća lajkova, a ljudi nisu mogli vjerovati da je to ista kuća.

- Jeste li je srušili i sagradili novu? Izgleda fantastično - komentirao je jedan muškarac. ‘Wow! Koja odlična transformacija - složila se jedna djevojka.

- Ovo je odlično, svaka čast! Izgleda kao da ste imali stvarno puno posla - glasio je jedan komentar.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije