Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila drugu šansu

Prvo je udomili, no onda je vratili u sklonište

pas
Foto: Facebook
02.07.2014.
u 09:16

Jednogodišnja Misty ubrzo dobiti još jednu priliku te se naći u kući udomitelja koji će podnijeti 'malo vjetrova' u zamjenu za 'puno ljubavi

Kujici pitbulla Misty posrećilo se nakon što je udomljena iz skloništa za životinje u Južnoj Karolini, no njena sreća nije bila dugog vijeka.

Misty je ubrzo vraćena u sklonište jer 'ispušta previše vjetrova', navodi se na Facebook stranici Skloništa za životinje okruga Greenville.

Susan Bufano, glasnogovornica skloništa za Huffington Post je izjavila kako će jednogodišnja Misty ubrzo dobiti još jednu priliku te se naći u kući udomitelja koji će podnijeti 'malo vjetrova' u zamjenu za 'puno ljubavi'.

 

>> Zapušten i preplašen: Pogledajte kako danas izgleda pas kojeg su vlasnici ostavili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije