Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistajte u najluđoj noći

Ne znate kako se našminkati za doček Nove godine? Isprobajte ovo

glamurozan look
Foto: screenshot/youtube
1/4
31.12.2013.
u 14:34

Donosimo nekoliko savjeta kako se našminkati poput svjetskih zvijezda i zablistati u punom sjaju.

Doček Nove godine je pred vratima i želimo zablistati u svakom pogledu i u najboljem izdanju ispratiti staru i dočekati Novu godinu. Što se nosi i koji je najbolji svečani look za jedan takav događaj? Donosimo nekoliko savjeta kako se našminkati poput svjetskih zvijezda i zablistati u punom sjaju. Ispraćaj stare godine odlična je prilika da se odvažite na glamurozniji look. Ove godine hit su srebrna, zlatna i ljubičasta boja, ali i nezaobilazne žarko crvene mat usne. Pogledajte vodiče kako iskombinirati boje da ne bude prenapadno i ostavite sve - bez daha!

"Smokey eye" ove je sezone pravi hit, evo kako ga "dobiti"...

"Smokey eye" možete kombinirati i sa zlatnim nijansama što će vam dati poseban glamurozan look...

Ako niste ljubitelj klasike, zlata i srebra, možete se odvažiti na - tirkiznu boju!

Ili na uvijek neodoljivu - ljubičastu!

 

Komentara 3

DU
Deleted user
16:04 31.12.2013.

sve ovosi o boji odjeće...ako su boje hladne, kao siva ili plava onda su srebrna i ljubičasta šminka OK...a ako su tople,kao smeđa ili crvena, onda su zlatna i žarko crvena OK

BU
butler
18:24 31.12.2013.

A da nije prenapadno? hahahha... Blago onom tko ih imaaaa

Avatar billybull
billybull
20:32 31.12.2013.

bas kao I u clanku o frizuri, istina je daleko od maste...niti ne pokusavajte sami napraviti bilo sto glamurozno, jer ce to ispasti smijesno...ako si nemozete priustiti profesionalca, ostanite na "osnovnoj" sminki, kakvu stavljate svakodnevno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije