Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Ne znate kako počistiti kadu ili tuš-kabinu? Uz dva sastojka vrlo jednostavno

Shutterstock
26.09.2019.
u 06:53

Kada može predstavljati problem kod čišćenja, pogotovo ako je bijela, a ovaj trik će vrlo lako riješiti problem

Za čišćenje kade ili tuš-kabine potreban je alkoholni ocat i dobar deterdžent za pranje posuđa. Ova dva sastojka uklonit će sve prljavštine, mrlje i neugodne mirise. Njihovo djelovanje toliko je jako jer je riječ o dva sredstva u jednom. 

Foto: Thinkstock

Kako bi se ovo sredstvo izradilo potrebno je izmjeriti jednaku količinu octa i deterdženta. Dovoljna količina je oko 400 mililitara jednog i isto toliko drugog sredstva. Ocat se zagrije u mikrovalnoj pećnici, toliko da bude topao, ali ne smije iskipjeti, a u njega se jednostavno doda deterdžent za posuđe.

Tekućina se lagano promiješa i spremna je za korištenje. Poprska se po površini i ostavi da djeluje oko 30 minuta do sat vremena. Kasnije se jednostavno ispere. Važno je dobro prozračiti prostor zbog intenzivnog mirisa octa.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kora
12:28 26.09.2019.

Vrlo inspirativno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije