Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasno

Kolega na poslu sve dulje drži ruke na mojim ramenima, ne znam što da napravim

05.08.2019.
u 11:08

Na radnom mjestu se susrela s neugodnim kolegom koji je nepresto dodiruje, a odlučila je potražiti savjet stručnjaka

Ona ima 26 godina, a njezin stariji kolega 46. Svakodnevno na poslu dobiva njegove neumjesne komentare, pogotovo kada odjene suknju, a u zadnje vrijeme je sve više i dulje tapša po ramenu. Za pomoć se obratila terapeutkinji portala The Sun, Deidre. 

                                                                          

"Kada na posao odjenem suknju, uvijek kaže: 'Vrlo lijepo'. Za vrijeme ručka sam jedina na katu. Kaže mi da izgledam napeto, stavi mi ruku na ramena i stisne me. U zadnje vrijeme sve duže i duže tamo drži svoje ruke, a mene prolaze trnci i osjećam se užasno." 

Djevojka kaže kako mu sa smiješkom pokušava reći da prestane, ali on je ne sluša. U zadnje vrijeme su ovakve stvari sve češće i stalno joj dolazi preblizu.

"Ne znam što da napravim. On je dobar prijatelj s mojim šefom, ali ne želim biti sama u uredu s njim.." 

Deidre joj je savjetovala: "Nemojte mu se smijati dok mu govorite da prestane. Pogledajte ga u oči i recite mu pristojno da makne ruke s vas. Ako on to ponovi, recite mu glasnije: 'Već sam vam rekla da ne želim da me dodirujete. Nemojte to više raditi!' Ako će vam i nakon toga raditi probleme, prijavite ga."

Ključne riječi

Komentara 8

TO
Tomisl
20:50 05.08.2019.

Reci im da ruke negdje drugdje drze.

IL
ilijan1a
21:36 05.08.2019.

Ona sa smiješkom govori ne, ne a to znači možeš hajde malo slobodnije

KA
karlodrago
20:28 05.08.2019.

Šef vidi da si laka roba .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije