Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno troše

Ne znaju štedjeti: Ovi horoskopski znakovi najgore raspolažu s novcem!

shutterstock
12.05.2021.
u 07:00

Krajnje su nedosljedni što se tiče njihovih financija i načina na koji troše novac.

Što znači biti loš s novcem? To bi moglo značiti da sjajno zarađujete, ali čim dobijete novac, trošite ga još brže. Horoskop vam može reći da slijedite proračun, ali može vam i pokazati koji znakovi su najgori u štednji te uvijek brzo troše svoj novac, piše Your Tango.

Strijelac
Strijelci su vrlo vrijedni, pa im novac nije toliko teško zaraditi, ali u tome je problem. Ako žele učiniti nešto zabavno i avanturistički, učinit će to. Uvijek se pojave iznenađenja, naknade i drugi neočekivani dugovi, no Strijelca to ne brine, radije bi imali iskustva nego goleme bankovne račune.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Ribe
Ribe su tip ljudi koji bi svojih posljednjih nekoliko kuna dali beskućniku, čak i ako to znači da će im idućih par dana biti teško. Ribe su nesebične i uvijek stavljaju druge ispred sebe, čak i ako to nema financijskog smisla. Uvijek će donirati i dati novac potrebitima. 

Vodenjak
Vodenjaci ne mogu odoljeti novoj tehnologiji. Kad je nešto novo dostupno, to jednostavno moraju imati. Radije bi imali novu tehnologiju nego mnogo novca. Krajnje su nedosljedni što se tiče financija i načina na koji troše novac.

Lav
Lavovi pokušavaju biti oprezni i savjesni sa svojim novcem, ali to sve pada u vodu kada je riječ o darovima. Vole davati nevjerojatne darove – svojoj obitelji, prijateljima, ljudima koji su im pomogli, pa čak i sebi. Lavovi ne kupuju ni jeftine stvari; oni idu za vrhunskim dizajnerskim predmetima. Nije ih briga hoće li ih optužiti da su previše ekstravagantni, oni vjeruju da sebe i druge treba maziti.

Odlično rješenje za uredno slaganje tenisica koje može svatko napraviti!

Komentara 4

ST
Starotopoljanin
09:41 12.05.2021.

a gdje vam je rak,moja ide svaki dan po trgovinama,pa uvijek nesto kupi,a kada dode kuci,pocme kuhati,joj fali mi ovo fali mi ovo,i sutra opet iznova.sto se tice garderobe,kada obuce,ma to ja vec imam dugo u ormaru,ali nisam nosila,ali neka ,neka uziva jer zivot je tako prolazan.mora da joj je dosadno kuci,pa ide u izlet do ducana.

KO
kompjuter
19:19 12.05.2021.

O glupost,ja sam vaga i kad bi imo stroj za novce za 12 sati bi pregorio

GA
gaziranavoda
11:16 12.05.2021.

Lavovi su najvece škrtice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije