Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEAR DEIDRE

'Ne želim prevariti suprugu, ali nakon rođenja djeteta prestali smo se seksati i polako gubim razum'

Getty Images
29.09.2019.
u 21:33

Da seksualni život zna patiti kada nakon rođenja djeteta znaju i vrapci na grani, ali upravo s ovim problemom suočio se jedan mladi otac.

Za pomoć se obratio Deidre, terapeutkinji portala The Sun koja svakodnevno odgovara na upite i probleme mnogih.

-Romantičan sam čovjek koji voli seks, ali moja supruga nije takva. Ona misli o novcu i statusu. Ne želim je prevariti, ali pomalo gubim razum bez seksa otkako se naše dijete rodilo. Više ne vodimo ljubav. Ne želim je varati, ali poludit ću bez malo ljubavi. Osjećam da ovako ne možemo dalje - objasnio je muškarac i nadodao kako mu kći sada ima 18 mjeseci, a on i supruga su u ranim tridesetim godinama. 

Kao i uvijek, Deidre je znala što mu mora reći, a savjetovala mu je da ide polako.

- Nije neuobičajeno da žene izgube želju za seksom nakon što rode. Ovo može biti jako razočaravajuće za njihove partnere koji jedva čekaju da se sve vrati u normalu. Zasad idite polako i budite strpljivi - zaključila je. 
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:09 30.09.2019.

Deidre je lezbosanka (ili lezboskinja, kako god zelite) o ovim problemima zna neusporedivo manje od Lastana.

ZO
Zooltan
23:39 29.09.2019.

čim ode u rodilište treba otići sa drugom u krevet da se riješi ta enigma, nekim ženama ne treba poslije poroda ništa osim dušebrižnog odgajanja vlastitog sina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije