Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez osjećaja krivnje

Ne žalim što sam prevarila supruga: Evo i zašto!

seks
Foto: Thinkstock
09.02.2019.
u 08:09

Varaju i muškarci i žene. Svatko pronađe opravdanje, a neki ne osjećaju nikakav sram i kajanje. Neki pak ipak ne mogu šutjeti i otkrivaju istinu voljenoj osobi.

No, ovih šest žena otkrilo je zašto je prevarilo svoje muškarce i zašto zapravo ne osjećaju krivnju. Razlozi će vas možda i malo iznenaditi. Neke su bile usamljene, neke željne uzbuđenja, a neke su samo željele popraviti svoj brak. 

'Udala sam se premlada'

Jedna 34-godišnjakinja kaže da se udala za osobu koju nije voljela s 24 godine. Obitelj kao i prijatelji pritiskali su je da se usredotoči na brak, a ne na karijeru uvjeravajući je da su se sve njezine prijateljice već udale. "Naš brak je propao na samom početku, a mi smo bili zajedno ne znajući što učiniti. Nakon tri godine upoznala sam nekoga na poslu i imali smo aferu. Moj suprug je saznao i to je bio okidač da shvatimo da bolje da živimo jedno bez drugoga", ispričala je Sherry D. (34).

'Nisam bila zaljubljena'

Raquel D. (31): "Ne žalim jer sam prevarila jer nisam voljela tu osobu. Spavala sam s tipom kojeg sam upoznala jedne noći u klubu u Miamiju kada sam slavila rođendan prijateljice. Za mene to nije bilo ništa veliko bez emocija, samo seks". U braku je kaže četiri godine i stvarno voli supruga i ne planira mu reći jer ne želi uništiti njihov brak.

'Željela sam osvetu'

Luciana F. (41) prati onu izreku 'Sve se vraća sve se plaća'. "Otkrila sam da me muž vara, pa sam i ja njega prevarila. Htjela sam ga povrijediti zato što je i on mene povrijedio
Kada je moj muž saznao za prevaru bio je šokiran. Vidjela sam ga kako plače, ali sam se osjećala dobro jer sam mu vratila za bol koju je on meni nanio", kaže. Na kraju je taj brak završio razvodom.

'Trebala sam terapiju'

Erin D. (31) je ispričala svoju priču. "Muž i ja nismo spavali dvije godine. Trebala sam seks i spavala sam sa strancem. Varanje mi je pomoglo da shvatim da nešto treba učiniti sa našim seksualnim životom. Nikada nisam mužu rekla o aferi već samo da je vrijeme da odemo na  terapiju za parove i uvidimo gdje su problemi. Nakon toga isprobali smo nove stvari u krevetu. Naš odnos nikada nije bio jači. Nije mi žao što sam ga prevarila jer sam morala to učiniti zbog nas".

'Bilo mi je dosadno'

Charlene W. (45): "Već sam se umorila stalno biti mama koja je kod kuće. Moj suprug me ignorirao i nikada mi nije govorio da sam lijepa. Završilo je da sam se upustila u vezu s muškarcem iz susjedstva koji se nedavno razveo. To je bila moja avanatura i zbog nje sam se osjećala dobro.  Znao je da imam muža no nije ga bilo briga. Htio je djevojku bez obaveza. Kada je moj muž naišao na nas jedno popodne odmah je zatražio razvod i ja sam se s tim složila".

Željela sam uzbuđenje

Debby L. (28) kaže da ne znate kako se žena osjeća kada je jedini muškarac s kojim je spavala njezin muž. "Spavanje s drugima otvorilo mi je oči što se sve može raditi u krevetu. Imala sam dvije afere u istoj godini. Jedan je bio trener iz moje teretane i sve je završilo kada je otišao. Drugi put se afera dogodila dva mjeseca nakon toga, samo smo završili krevetu. Prestalo je kada sam izgubila zanimanje. Moj muž još uvijek ne zna ništa o tome"., ispričala je Debby, piše menshealth.com.

Kumice s Trešnjevačkog placa dale su nam savjete o ljubavi, u videu provjerite što kažu

 

Ključne riječi

Komentara 54

CR
crnaguja1950
22:04 11.03.2017.

Ako postoji nagrada za najdebilniji,najgluplji,najkretenskiji i najretardiraniji clanak onda ce ga ovaj dobit.zajedno sa onim tko je nalozio da se takvo sto objavi i sa onim tko je guglao da to nadje.ili izmislio.vecernji svakog dana u svakom pogledu se srozava sve vise i vise,ovo je cak i ispod dna odna dna

Avatar Bond007
Bond007
22:21 11.03.2017.

Feminizam na tajnom zadatku hahahaaaaa

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:01 12.03.2017.

Dakle uzeli ste primjere zena iz nasim shvacanjima neprihvacenih religija, i na njihovim pohotnim potrebama pokusali opravdati njihove smrtne grijehe...sramota....vecina tzv novinara vecernjaka niti ne poznaje 10 zapovijedi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije