Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Ne vole biti na drugom mjestu: Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi

shutterstock
28.10.2020.
u 06:40

Iako je ljubomora u malim dozama prihvatljiva, katkada može prouzročiti velike probleme u odnosu.

Ljubomora je nelagodan osjećaj, mogu je prouzročiti razne stvari – od nečijeg uspjeha, izgleda, do druženja s osobom suprotnog spola. Iako se male doze ljubomore smatraju normalnima i katkada mogu biti poželjne, u prekomjernim količinama ljubomora može izazvati probleme u odnosu, a u konačnici ga i razoriti. Prema astrologiji postoje četiri horoskopska znaka koja se bore s ljubomorom, kako u ljubavnim odnosima tako i na poslu i prijateljstvu, prenosi Yahoo News.

Ovan 
Ovan je iznimno nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz pukog nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova. Oni se mogu osjećati kao da neprestano pokušavaju sustići druge. Međutim, oni su vođe i iznimno natjecateljskog duha, stoga su i ljubomorni na osobe koje napreduju brže nego oni. Umjesto da svoju nemirnu energiju usmjerite na ono što su drugi postigli, preusmjerite je na vrjedniji cilj. Pronađite uzrok koji pali vašu unutarnju moć. Kada radite s drugima na važnom cilju, htjet ćete da svi uspiju.

Doznajte kojeg biste kućnog ljubimca trebali imati prema svom horoskopskom znaku:

1/2

Rak 
Ispunjeni njihovim dubokim osobnim odnosima, vodeni znakovi strahuju od svega što prijeti tim vezama. Ispod njihova hladnog oklopa nalaze se nevjerojatno osjetljivi pojedinci kojima druge opasnosti lako prijete. Oni žude za sigurnošću i stabilnošću pa s pomoću ljubomore pokušavaju održati drage osobe blizu. Iako ste u iskušenju zadržati sve svoje strahove i nesigurnosti unutra, bolje je pustiti te emocije da teku. Zato, umjesto da se osjećate nesigurno, upotrijebite srce kako biste svojim bližnjima rekli koliko ih cijenite.

Lav
Lavovi uspijevaju kad "svjetlucaju" u središtu pozornosti i nisu baš oduševljeni kad ih netko izgura iza pozornice kako bi preuzeli vodstvo. Ako se Lavovi mogu izraziti i osjećati cijenjenima, manje su skloni ljubomori, ali kad im nedostaje pozornosti, teško podnose kada drugi dobivaju komplimente. 

Škorpion
Ljubomora proizlazi iz Škorpionove paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova u zodijaku, ali ovu biste viziju mogli koristiti za izmišljanje scenarija koji se zapravo ne događaju. Umjesto da zamislite najgori mogući scenarij, zašto ne biste dobro iskoristili svoju živopisnu maštu? Zamislite stvari koje se događaju u vašu korist. Ako nitko od nas zapravo ne može kontrolirati što se događa, zašto ne pretpostaviti najbolje?

Maja Kereš, plesačica iz Rijeke, ostvarila je snove i plesala na turneji s Justinom Timberlakeom:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije