Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna ambasadorica

Ana Maras: Ne trošim na skupe krpice. Pa nije to nešto što mi plaća kredit

samsung zona 45
Foto: PR
1/8
29.04.2014.
u 08:11

Ipak, priznaje, za dobre cipele izdvojila bi veću svotu, do 1500 kuna.

Ana Maras uz kolegicu glumicu Lindu Begonju zaštitno je lice kampanje regionalnog sajma mode Samsung Zona 45 koji će se održati od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Lijepa Ana priprema predstavu Hamlet u selu Mrduša Donja u režiji Vinka Brešana, a pamtimoje , između ostaloga, iz sapunice Larin izbor.

Pitali smo je, kao ambasadoricu mode, kako se ona odnosi prema toj ženskoj radosti.

Skupo ili prihvatljivo, trendi ili klasika?

- Hm, ja nisam baš tako darežljiva kad su skupe stvari u pitanju, kazala nam je glumica dodajući: Pa nije moda nešto što mi plaća kredit.

Foto: Franjo Matković

Ipak, priznaje, za dobre cipele izdvojila bi veću svotu, do 1500 kuna.

- Da, potrošila bih malo više za dobre cipele i za dobar kaput, ali sve ostale krpice shvaćam kao trend i nešto prolazno. Uostalom, rijetko kod nas nešto možeš obući više puta, takva je profesija, kaže Ana.

A kad bi se na nekoj gala premijeri neka njezina kolegica pojavila u istoj haljini? Ana, kaže, ne bi zato previše marila,

- Ma, ja mislim da bih ja to nosila drugačije.

Što njezin suprug kaže na strast prema krpicama?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- On ima jednu super isto stvar, a možda sam ga ja to naučila. Kad nešto dobro napraviš, moraš se počastiti, kaže Ana pozivajući sve na sajam mode na kojem će i sama nešto ušićariti. Lani je tamo kupila čak i jastučnice.

- Mislim da je ovaj sajam jedna super prilika da se vide mladi dizajneri i dizajneri iz regije koje mi inače imamo rijetko prilike vidjeti. Ovo je jedinstvena prilika da kupiš od nekoga tko je srpski dizajner ili bosanski. Ovako oni svi lijepo dođu, možeš i probati, imaju i kabinice. Možeš i popiti kavu, prošetat, povest prijateljicu, poziva glumica.

>>Linda Begonja i Ana Maras kao šopingholičarke za kampanju sajma SAMSUNG ZONA 45

>>Ana Maras izrekla sudbonosno 'da' u Splitu nakon Las Vegasa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije