Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praktične minijature

Ne teglite nezgrapne bočice i kutije, putujte s minikozmetikom

travel
Foto: Camerapress/Guliver
1/20
14.07.2012.
u 08:00

Nema smisla "vući" na put kozmetičku ambalažu koja otežava kofer i zauzima mnogo mjesta, kad postoje praktična "džepna" pakiranja

Ma koliko nastojali \"srezati\" broj bočica, tuba i kutijica za uljepšavanje koje biste voljeli ponijeti na put, mnogima kozmetička torbica začas puca po šavovima. U koferu zauzima više prostora i težine nego što biste željeli, nezgrapna je i puna ambalaže koja bi se, unatoč oprezu, u prijevozu mogla oštetiti i razliti. Ambalaža je često klasične veličine, s količinom proizvoda znatno većom od one koju ćete potrošiti na ljetovanju...

Svemu tome možete doskočiti s kozmetičkim minipakiranjima. Iskoristite testere, pogledajte putni izbor u drogerijama i parfumerijama. Za veobuhvatnu njegu lica i(li) tijela nude se raznovrsni setovi u praktičnim pakiranjima za žene i muškarce. Nudi se i prazna miniambalaža u koju možete pretočiti manju količinu kozmetike.

U \"džepnom\" formatu nude se i parfemi i šminka. Praktična alternativa laku za nokte samoljepive su ukrasne folije koje se ne trabju sušiti, a po potrebi se dotjeruju rašpicom. Traju nekoliko dana, a uklanjaju se jednostavno poput laka za nokte.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije