Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ne propustite: Namještaj iz snova po 20% nižoj cijeni

salon namještaja Palladio
Foto: PR FOTO
1/23
PR
Autor
PR članak
13.05.2016.
u 13:45

Tražite kvalitetan komad namještaja za svoj dnevni boravak, a sve na tržištu Vam izgleda identično? Dobre vijesti stižu. Donosimo vam pravo osvježenje na području dizajna.

U nastavku pogledajte slike garnitura vrhunske kvalitete i suvremenog dizajna. Ove garniture su napravljene od masiva bukve, sušene na 8% i blago parene da bi se drvo umirili. Korištena je vrhunska, rukom bojana koža iz Italije, te štofovi iz Španjolske i Italije. Za ispunu se koristi najfinije pačje paperje, a sve oblikovano rukama vrhunskih majstora kako bi ovi komadi namještaja oplemenili Vaš prostor.

Foto: PR FOTO

Ali to nije sve. Ove garniture i još puno toga trenutno možete dobiti po 20% nižoj cijeni, samo u salonu namještaja Palladio, Branimirova 173, Zagreb. Na 1200 metara kvadratnih možete pronaći sve potrebno za uređenje svog doma iz snova.

Foto: PR FOTO

Velika snaga branda Palladio je upravo odnos cijene i kvalitete. Radi se o namještaju srednjeg i visokog kvalitativnog ranga, suvremenog dizajna koji ima odličan omjer cijene i kvalitete. Još jedna velika prednost branda Palladio je ta što klijent može birati između više stotina materijala, različitih dimenzija, čak i konca kojim se njegov novi komad namještaja šije.

Foto: PR FOTO

Postupak ide tako da klijent odabere između ponuđenih materijala, dimenzija i ostalih detalja, zatim se namještaj naručuje i kroz par tjedan stiže od renomiranih dobavljača, a među ostalim to su: IMAB, Stones, Adriani&Rossi, Domus-arredi, Atlas, Globo... Veliki dio komada iz ponude branda Palladio dizajnirali su poznati francuski dizajneri kao što su Pascal Davely, Sylvain Joly, Jean Luis Garneau.

Foto: PR FOTO

Osim garnitura, u ponudi ovog salona mogu se pronaći i taburei, fotelje, sofe, klub stolići, blagovaonski stolovi i stolice, kreveti, police, komode, garderoberi, komadi za dnevni boravak i, naravno, dekori poput jastuča.

Foto: PR FOTO

Požurite u Palladio salon namještaja u Branimirovoj, gdje ćete na 1200 metara kvadratnih pronaći pravu oazu kvalitetnog i dizajnerski osvježavajućeg namještaja. Tamo možete uz svesrdnu pomoć ljubaznog osoblja odabrati prave komade za Vaš dom u kojem ćete godinama uživati.

Foto: PR FOTO

Akcija od 20% popusta na sav namještaj za dnevni boravak u Palladio salonu namještaja traje samo do 22.05.2016. Dođite u Branimirovu 173 i podarite sebi i svom domu kvalitetan, udoban i prekrasan komad namještaja.

Foto: PR FOTO

Sviđa Vam se viđeno? Pratite Palladio - namještaj za svaki dom na Facebooku!

Želite prijaviti greške?