Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ne propustite najpovoljniju priliku godine za kupnju novog madraca

Ergoactiv
Foto: Promo
26.01.2020.
u 08:10

Ergoactiv saloni – poznati po svojim inovativnim i kvalitetnim madracima hrvatske proizvodnje - ušli su u 2020. s velikim akcijskim sniženjima i do 50% i to je prilika koja se ne propušta.

Kupnja novog madraca je proces koji može trajati danima, ako ne i tjednima. Obilasci salona, isprobavanje, odabir materijala i dimenzija… sve se to može rastegnuti - posebno ako je u to uključen i kompromis oko budžeta i same kvalitete.

Međutim, izvanredna je vijest što je siječanj donio najpovoljniju priliku u cijeloj ovoj novoj godini za kupnju madraca. Ergoactiv saloni – poznati po svojim inovativnim i kvalitetnim madracima hrvatske proizvodnje - ušli su u 2020. s velikim akcijskim sniženjima i do 50% i to je prilika koja se ne propušta.

Ergoactiv je etablirani hrvatski brend na tržištu, poznat po svojim visokim ergonomskim standardima te optimalnim omjerima cijene i kvalitete. U Ergoactivu svi posjetitelji mogu isprobati široki raspon madraca: od Memory pjene, hladne pjene, lateksa, madrace s džepičastim jezgrama te posebne hybrid madrace sa spojevima različitih tehnologija i materijala.

Iz ponude svakako treba izdvojiti lateks madrac „Diplomat“ koji je trenutno na sniženju od 50% što ga čini najpovoljnijim lateks madracem (u svojoj kategoriji) na hrvatskom tržištu. Osim toga, Ergoactiv je jedan od rijetkih salona koji u svojoj ponudi ima i madrac od 100% prirodnog lateksa – Hevea Natural – koji je do kraja siječnja na sniženju od 20 posto.

Isto tako, jedna od najvažnijih činjenica je da je svaki Ergoactiv madrac stvoren na temelju znanja, dugogodišnjeg iskustva i korištenja isključivo materijala visoke kvalitete, kako za jezgre madraca tako i za njihove pletenine.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim same udobnosti, Ergoactiv kod proizvodnje madraca posebnu pažnju stavlja na zdravlje kralježnice, pa je svaka vrsta madraca svojom podlogom prilagođena optimalnom položaju tijela tijekom noći bez obzira na položaj u kojem spavate, te stoga doprinosi smanjenju bolova kod osoba koje imaju problema s kralježnicom.


ŠTO KUPCI KAŽU O SVOJEM NOVOM ERGOACTIV MADRACU

Milan Peh, voditelj na radiju Yammat FM

Foto: Arena Hospitality Group
„Budući da sam, ajmo reći, malo krupnije građe, ovo je prvi madrac koji se pokazao uistinu kvalitetnim jer i nakon godinu dana korištenja izgleda kao nov. Nakon što sam kupio Ergoactiv madrac, moje je san dublji i kvalitetniji čak i ako odspavam samo 5 do 6 sati, budući da se rano dižem zbog prirode posla na radiju. S obzirom da dosta sjedim na poslu, vrlo mi je važno da se i moja kičma dobro „odmori“ tijekom noći, a Ergoactiv madrac se pokazao savršenim po tom pitanju.“

Krešimir Matovina, dizajner

Foto: Arena Hospitality Group
„Moram priznati da nisam štedio ni na prošlom madracu koji sam imao, međutim, već nakon godinu dana na sredini madraca je nastalo udubljenje, a nije bio baš jeftin. Ovaj put sam odlučio da neću više uzimati uvozne madrace i nakon čitanja recenzija po internetu odlučio sam se za Ergoactiv, odnosno za madrac proizveden u Hrvatskoj. Razlika je više nego drastična. Izabrao sam model Revital Duocell i ovakva udobnost i kvaliteta su neusporedive s mojim starim madracem. Prava je šteta što ljudi nisu više upoznati s činjenicom da imamo ovako kvalitetne hrvatske proizvode.“

Damir Naumovski, stručnjak za digitalni marketing

Foto: Arena Hospitality Group
„Nisam bio ni svjestan koliku razliku može činiti madrac. Do sada nisam ni znao na čemu sam spavao, a za bolove u leđima sam krivio predugo sjedenje na poslu, međutim, pokazalo se da je problem bio u madracu. Nakon što sam kupio Ergoactiv Royal King model, prvih mjesec dana nisam mogao vjerovati da podloga na kojoj ležiš može davati tako dobar osjećaj. Jedna od super stvari u vezi Ergoactiv madraca je što sam počeo tonuti u san neusporedivo brže nego na starom madracu, a budio sam se kao nov. Ovakva investicija vrijedi svake lipe.“

Ergoactiv kvalitetu i stručnost pri odabiru materijala prepoznala je i hrvatska turistička industrija, tako da je više većih hotelskih kuća odabralo upravo Ergoactiv madrace - kao hrvatski proizvod vrhunske kvalitete - za opremanje svojih objekata.

Požurite i iskoristite sniženja i do 50% na cijeli asortiman (madraci, podnice, kreveti) jer traju do kraja siječnja. U Salonima u Zagrebu (Nova Ves 19) i Rijeci (Trpimirova 6A) dočekat će vas stručni savjetnici koji će vas voditi kroz izbor i pomoći vam da odaberete najoptimalniji madrac. Ergoactiv svoje proizvode dostavlja na području cijele Hrvatske, a više informacija o proizvodima možete saznati na www.ergoactiv.net .

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije