Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi smršaviti

'Ne mogu spavati sa svojim dečkom jer je predebeo, pa sam našla ljubavnika koji ide u teretanu'

Shutterstock
23.08.2019.
u 14:04

Ne može voditi ljubav sa svojim partnerom jer je predebeo, a njezine savjete ne prihvaća

Ona ima 40 godina, a njezin partner 38, a zajedno su tri godine, otkada su počeli raditi za istu tvrtku. U posljednje vrijeme se njezin partner udebljao, a ona se zaljubila u drugog mršavijeg i mlađeg muškarca. Ne zna što da napravi sa svojom vezom pa je za savjet pitala terapeutkinju Deidre s portala The Sun. 

Foto: Shutterstock

"Dobar je u mnogo pogleda, ali u posljednje vrijeme se udebljao toliko da se njegova muškost ni ne vidi ispod velikog trbuha. Ne možemo imati ni normalne odnose. Predložila sam da skine koji kilogram, ali se ništa nije dogodilo." 

Pokušala je kupovati i zdravu hranu jer je mislila da će se tada promijeniti, ali sve je i dalje bilo potpuno isto. Slučajno je upoznala drugog, mršavijeg muškarca.

"Upoznali smo se na rođendanskoj proslavi. Sjedio je do mene na klupi, a stalno mi je dodavao moju torbu koja je padala na pod. Kako smo počeli pričati, shvatila sam da imamo puno toga zajedničkog. Živi odmah pored mojeg mlađeg brata i ima 29 godina." 

Trebali su krenuti dalje, a onda je rekao da bi se trebali naći još jednom i nastaviti razgovor, a ona je prihvatila. 

"Našli smo se nekoliko puta i rekao mi je kako mu se sviđam. Stvarno dobro izgleda i odlazi u teretanu svaki dan. Na kraju smo završili u krevetu i nastavili smo se tako nalaziti neko vrijeme. Sada se pitam trebam li zamijeniti svojeg sadašnjeg partnera s novim." 

Deidre joj je odgovorila: "Zvuči kao logičan odgovor, ali nije tako jednostavno. Je li vaš mlađi partner predložio da nastavite vezu ili je ovo samo flert? To prvo morate riješiti. Pričajte sa svojim partnerom još jednom i recite mu da ste zabrinuti za njegovo zdravlje, kao i za vezu."

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije