Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muči me prošlost

'Ne mogu se pomiriti s tim da je moj muž spavao s prostitutkom'

Shutterstock
12.01.2019.
u 21:20

Upoznali smo se prije 30 godina i vjenčali godinu dana kasnije. Danas on ima 53, a ja 50 godina

Žena je kolumnistici Deidre portala The Sun postavila pitanje koje ju muči, a tiče se seksualne prošlosti njenog supruga. 
"Imamo dva sina, jedan ima 26, a drugi 27 godina. Muči me pomisao da je moj muž spavao s prostitutkom prije 30 godina, iako se tada još nismo ni upoznali. Kad smo se upoznali pitala sam ga je li bio s nekom ženom prije mene, a on je odgovorio - s dvije i to tako da sam ja pomislila da je to bio seks na jednu noć", piše. 

Dodaje kako je on povučen muškarac i nekada se može potpuno isključiti. 

"Prije deset godina kratko smo se rastali, jer sam se osjećala da me ne voli, ali sada smo puno sretniji. Nedavno mi je priznao da su obje te žene bile prostitutke i da me previše poštivao da bi mi to priznao tada kad smo se upoznali jer sam ja bila njegova jedina i prava ljubav. Osjećam se kao da ga ne poznam i da moram nanovo stvoriti svoju sliku o njegovoj prošlosti.

Dedire odgovara: "To je bilo prije nego vas je upoznao. Sada ste sretni zajedno i ne dajte da vam prošlost kvari to. Imajte na umu sve sretne trenutke koje ste proveli zajedno svaki put kad se ponovno sjetite toga što vas muči."

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Komentara 19

PA
paleontolog
00:23 13.01.2019.

Ja ne mogu vjerovat sta ja citam

DU
Deleted user
22:32 12.01.2019.

Ni ja se ne mogu pomirit sa tim od kad sam saznao da u meni postoji kostur.

TV
tiha_voda
01:02 13.01.2019.

Pita Mujo Fatu: "Jesi ti spavala s Hasom?", a Fata odgovori: "Ma, jesmo mi legli, al' ko će s đavlom zaspat."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije