Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Ne mogu prestati zamišljati seks između supruge i njezinog bivšeg dečka'

shutterstock
05.07.2021.
u 20:43

Njegova supruga priznala mu je da je imala dečka prije njega te da su radili dosta seksualnih stvari, ali on to nikako ne može prihvatiti.

- Svaki put kada moja supruga želi isprobati novi seksualni položaj, mislim na nju s muškarcem kojeg je viđala prije mene, iako smo dugo zajedno i imamo svoje djece. Seks prije braka nije dobra stvar u mojoj kulturi - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njegova supruga priznala mu je da je imala dečka prije njega te da su radili dosta seksualnih stvari. On je jako ljubomoran muškarac pa neprestano zamišlja njih dvoje zajedno. Svaki put kad mu predloži da isprobaju novi položaj, samo razmišlja da je to već radila s bivšim dečkom.

- Možda se osjećate nesretno zbog njene prošlosti, ali ona je odabrala vas. Vi ste onaj kojeg voli, s kim želi seks, drugi tip je povijest. Svi imamo prošlost i naša nas povijest čini onim što smo danas. Svojoj djeci dugujete da gledaju u vašu budućnost, a ne da se zadržavaju na njezinoj prošlosti - odgovorila mu je Deidre.

Veliki uspjeh europskih aktivista: Došao kraj uzgoju životinja u kavezima!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:22 06.07.2021.

On ima veliki.problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije