Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Ne mogu prestati sa svojom aferom, iako mi je suprug rekao da će me ostaviti ako ga ponovno prevarim'

shutterstock
17.09.2021.
u 20:00

Nedostaje joj intime i razgovora sa suprugom, a sve joj to pruža njezin ljubavnik

- Nastavljam imati seks sa svojim ljubavnikom, iako znam da ću izgubiti supruga ako to ponovno sazna. Dao mi je drugu priliku kada je prvi put saznao za našu aferu, ali me upozorio da neće biti treće - napisala je jedna žena za The Sun.

U braku su šest godina, ali otkako su se vjenčali, njihova veza prepuna je svađa. Početkom prošle godine ona je započela aferu s novim kolegom s posla. Nedostajalo joj je intime i razgovora pa kada joj je predložio seks, odmah je pristala.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Seks je bio nevjerojatan. Moj muž me nikada nije doveo do orgazma, ali moj ljubavnik je to učinio dva puta. Viđali smo se mjesecima, ali onda je moj suprug saznao istinu. Rekao mi je da je gotovo i otišao kod prijatelja. Nakon nekoliko tjedana, pristao mi je dati drugu priliku. No, ljubavnik mi se ponovno javio i vratili smo se starim navikama. Jednostavno ne mogu prestati - nastavila je.

- Ovakve stvari uvijek izađu na vidjelo pa morate tome stati na kraj. Vaš ljubavnik vam poklanja pažnju koju očajnički želite od svog supruga pa dok ne riješite probleme u braku, i dalje ćete osjećati iskušenje da mu se vratite. Počnite komunicirati sa svojim mužem o tome što vam odgovara. Poboljšanje vašeg seksualnog života ključno je za poboljšanje vašeg braka - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Pseći problemi: Sićušni korgi ne može preskočiti ogradu, dok drugi psići to rade bez problema!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mali Berica
Mali Berica
20:06 17.09.2021.

Kako nezna što napraviti, pa neka ide snimati porno filmove, tamo su sve žene poput nje.

MO
montello
12:47 18.09.2021.

Pa kad voli sex s ljubavnikom onda budi s njim zao mi je supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije