Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Ne mogu prestati razmišljati kako se moja djevojka seksa s bivšim'

shutterstock
20.02.2021.
u 20:00

On je prije bio s mnogim ženama, ali njegova djevojka je imala samo jednog seksualnog partnera.

- Iako je sa mnom i mojom djevojkom sve u redu, osjećam se nesigurno. Zajedno se zabavljamo u krevetu, zaista se volimo i oboje volimo provoditi vrijeme na otvorenom - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

1/1

Ima 29, a njegova djevojka 21 godinu. On je prije bio s mnogim ženama, ali njegova djevojka je imala samo jednog seksualnog partnera. Pričala mu je o njegovim vještinama i priznala da nikad nije postigla orgazam osim s njim.

- Rekla mi je da bi ležala i gledala televiziju dok bi se on seksao s njom. Ne mogu izbaciti tu sliku iz glave. Kako to može biti istina? Ne znam zašto se osjećam nesigurno kad ona voli seks sa mnom - nastavio je.

- Razmišljanje o njezinoj seksualnoj povijesti neće vam pomoći u nesigurnosti. Jako se volite i uživate u sjajnom seksualnom životu. Ne uništavajte ono što imate zajedno. Pokušajte izgraditi emocionalno povjerenje i intimu - odgovorila mu je Deidre.

Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba "Hrvatska svijetu"!

Ključne riječi

Komentara 102

DU
Deleted user
20:26 20.02.2021.

ahahaha sta bre ima da razmisljas... zamisljaj, mozda dobijes inspiraciju

MO
montello
19:50 22.02.2021.

svasta čime se ovaj bavi, bolje da te ne vara

Avatar Maxich
Maxich
21:23 20.02.2021.

Takve se stvari ne govore. Jedno je reći da nije postigla orgazam, a drugo način na koji su to izvodili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije