Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Ne mogu prestati maštati o svom šefu koji je dvostruko stariji od mene'

shutterstock
07.07.2021.
u 20:40

Seks sa suprugom postao joj je dosadan pa sada traži nekoga tko će joj pomoći u rješavanju tog problema.

- Ne mogu prestati maštati o svom šefu. Dvostruko je stariji od mene, vrlo je šarmantan, zabavan i veoma zgodan. Cijelo vrijeme razmišljam o seksu s njim. Problem je što smo oboje u braku i imamo djecu - napisala je jedna djevojka za Deidre.

Očito je da postoji privlačnost između njih, ona nikada prije nije osjetila nešto slično. Nijedna tema nije zabranjena, a čak su razgovarali i o onome što ih uzbuđuje. Rekao joj je da uživa u seksu na otvorenom, a ona mu se povjerila da voli imati povez na očima.

Njegovane, prirodne i pune usne ljetni su must have:

1/5

- Kad razgovaramo, ponekad teško mogu doći do daha. Ne želim biti nevjerna, ali moj seksualni život s mužem je dosadan. Seks imamo samo u subotu navečer, a traje oko tri minute. Kako mogu prevladati ove porive koje imam, a da nemam seks sa šefom? - pitala je.

- Najbolji način da prestanete maštati o svom šefu je da poboljšate svoje seksualni život sa suprugom. Morate razgovarati sa suprugom o svojim brigama, on sigurno ima iste sumnje. Kada se vi i suprug ponovno povežete, vaši osjećaji koje sada imate prema šefu će jenjavati - odgovorila joj je psihoterapeutkinja.

Toplinski val zahvatio je Hrvatsku: Pripremite se, bit će još gore!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
14:09 08.07.2021.

Fantaziraj mozda ti da vecu placu

MO
modovisisajteMaraschino
21:34 07.07.2021.

Na glupa pitanja se dobivaju glupi odgovori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije