Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Ne mogu dugo izdržati tijekom seksa i bojim se da ne zadovoljavam svoju suprugu'

shutterstock
14.01.2021.
u 21:01

Nikada nije imao problema sa seksom i uvijek je mogao izdržati dok mu supruga nije postigla orgazam

- Zabrinut sam da ne zadovoljavam svoju ženu tijekom seksa. Ovih dana jednostavno ne mogu izdržati dovoljno dugo. Nikad se ne žali i pažljiva je ljubavnica. Imam 60, a ona 50 godina i iznimno je volim - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Seks im nije tako čest kao nekada, a nisu ni pustolovni kao nekada, uglavnom zato što nemaju istu energiju kao prije. Nikada nije imao problema sa seksom i uvijek je mogao izdržati dok mu supruga nije postigla orgazam, a sada se pita kako da se vrati na staro.

- Ako vam ovo prije nije predstavljalo problem, možda bi bilo pametno obaviti pregled kod svog liječnika opće prakse, samo da biste bili sigurni da sve funkcionira kako treba. Bitno je usredotočiti se više na svog partnera i imati odnos tek kad ste oboje potpuno spremni - odgovorila mu je Deidre.

Stalno vam se čini da tlo drhti pod nogama? Stručnjaci tvrde da su to fantomski potresi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije