Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONOBA ŠEŠULA

Nautičari uvijek znaju gdje je dobro

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
02.08.2019.
u 10:37

Uvala Šešula u Maslinici jedna je od malih skrivenih uvala na Šolti zbog kojih je taj otok omiljeno odredište nautičara.

Dobro ćete jesti odete li u konobu “Šešula” u uvali Šešula. Ondje je uvijek puno nautičara, bude i po 50 brodova, a oni znaju uživati – uputili su nas s druge strane otoka u Maslinicu. Pitamo za cijene.

– Znate već. Otočke i nautičke, ali nemojte se prestrašiti, daju se podnijeti.

Nagovorili su nas.

Uvala Šešula u Maslinici jedna je od malih skrivenih uvala na Šolti zbog kojih je taj otok omiljeno odredište nautičara. Ona je, kažu iskusni moreplovci, pravo nautičko blago, uvučena, prirodna zaštita brojnim brodovima za bure i juga i jedna od omiljenih uvala u srednjodalmatinskom arhipelagu. Do Šešule, i vale i konobe, može se i pješice, autom ili biciklom. Konoba “Šešula” ugnijezdila se tik uz obalu, ispred nje je more neobične, kristalno plave boje. Povjetarac donosi miris borovine. Prava idila.

Što izabrati nego riblji jelovnik. Riblja juha s komadima ribe, zvuči primamljivo, nakon cijelog dana vožnje i hodanja po otoku. Opravdano, ispostavilo se. S ribom se nije škrtarilo, okrepljuje i osvježava. Vrijedi 40 kuna. Odrezak od tune s blitvom bio je također dobar. Cijena 150 kuna. Crni rižot od sipe s dodatkom začinskog bilja i kvalitetnog vina – 90 kuna. Atmosfera je neformalna, gužve nema, a primaju i kartice

Večernjakove zvjezdice

Izbor i kvaliteta jela (DO MAKS. 50 BODOVa) 47

Izbor i PONUDA PIĆA (dO MAKS. 15 BODOVA) 13

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 bodova) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 bodova) 16

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4

UKUPNO: 90

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije