Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne make-upa

Naučite se šminkati kao Kim (i da, taj će make-up nositi na vjenčanju)

kim (1)
Screenshot
19.08.2011.
u 20:39

Počela sam se šminkati vrlo rano pa mi je tata za Božić, kada sam imala 14 godina, darovao tečaj šminkanja. To mi je najbolji poklon koji sam ikada dobila, govori starleta

Kim Kardashian otkrila je poznatoj manekenki Heidi Klum tajne svoj make-upa, a djevojke su sve i snimile kako bi obožavateljice mogle 'ukrasti' postupak šminkanja najpoznatijih smokey eyes na svijetu.

Poznato je, naime, kako Kim nigdje ne odlazi bez tako našminkanih očiju, što je već postalo njezin zaštitni znak.

- Uvijek zamolim svog vizažista da me tako uredi, bilo da idem u dućan, na bazen ili na crveni tepih - otkrila je Kim, koja ne njeguje natural look već uvijek ističe kako je velika ljubiteljica šminke.

- Počela sam se šminkati vrlo rano pa mi je tata za Božić, kada sam imala 14 godina, darovao tečaj šminkanja. To mi je najbolji poklon koji sam ikada dobila - govori starleta, koja će se sutra udati i nositi - naravno - smokey eyes.

A ako želite izgledati neodoljivo kao Kim, pogledajte video. 

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
16:33 25.08.2011.

Naucite se snimati filmic kao Kim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije