Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čajevi

Naturavita predstavila nove okuse uz jednog od najpoznatijih komičara naših prostora

Naturavita predstavila nove okuse uz jednog od najpoznatijih komičara naših prostora
Foto: Promo
1/7
24.11.2017.
u 11:00

Naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom novi su okusi koje Naturavita pakira i u novim modernim kocka pakiranjima.

Smijeh, čajevi i ugodna atmosfera obilježili su Naturavitino predstavljanje novih okusa. Prošli vikend Zapadni trgovački centar u Rijeci bio je ispunjen hostesama koje su pripremale razne Naturavitine čajeve, a između njih i nove okuse, naranču s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom. Posjetitelji su bili dobro raspoloženi i spremni sjesti sa svojim bližnjima na čašicu toplog čaja.

Naturavitina okrijepa nije prošla nezapaženo, a za to se potrudio i jedan od najpoznatijih hrvatskih komičara, Vlatko Štampar koji je u nedjelju, nasmijavao sve okupljene. Njegov veseli duh i odlične pošalice podignule su već odličnu atmosferu. Topao prostor ispunjen mirisima lavande, naranče, cimeta i limuna ispunjavao je nosnice posjetitelja koji su iz hladnog studenog vremena ulazili u centar.

Foto: Promo

Veliki čajnik još jednom je oduševio sve prisutne i postao glavna atrakcija i model za fotografiranje. Ljubaznih hostesa nije nedostajalo, a njihova pomoć uvijek je dobro došla. Nasmijane, spretne i voljne pomoći, pripremale su i nove i stare okuse kako bi posjetitelji mogli probati sve što požele.

Naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom novi su okusi koje Naturavita pakira i u novim modernim kocka pakiranjima. Zanimljivo je da kocka pakiranja još nisu viđena na našem tržištu, a dvojezična deklaracija sa povećanom vidljivošću slova olakšala je razumijevanje sastava i stranim obožavateljima. Inovativna, moderna, ali svevremenska Naturavita vodi brigu o svojim obožavateljima i svaki puta ugodno iznenadi.

Foto: Promo

Novi okusi, toplina, arome i smijeh obilježili su ovu Naturavitinu promociju koja je i ovog puta prošla u ugodnom okruženju i oduševljenju obožavatelja. Vlatko Štampar svojim pošalicama nasmijavao je sve okupljene dok su uživali u toploj šalici čaja. Pozitivnih kritika upućenih u Naturavitinom smjeru nije nedostajalo, a sama Naturavita vjeruje u uspješnost kako novih tako i starih okusa. Njezino organski uzgojeno bilje svoje arome daleko pušta, moderan dizajn pakiranja daleko zna, a okus čajeva daleko osjeti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije