Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Natikače za vruće ljetne dane

Mephisto obuća
Foto: Promo
1/9
05.07.2019.
u 12:00

Ana Bacinger, Jadranka Olivari Jirasek, Ljupka Tanevska, Marija Nikšić i Matea Frajsberger imaju posve različite stilske izričaje, ali u svaki od njih se savršeno uklapa najpoželjnija ljetna obuća – natikače

Francuski brend Mephisto je u svojoj bogatoj ljetnoj kolekciji posebnu pozornost posvetio natikačama, a poznate hrvatske blogerice odabrale su svoje favorite.

Ana Bacinger, Jadranka Olivari Jirasek, Ljupka Tanevska, Marija Nikšić i Matea Frajsberger imaju posve različite stilske izričaje, ali u svaki od njih se savršeno uklapa najpoželjnija ljetna obuća – natikače. Idealne su za vruće ljetne dane, jednako dobro pristaju uz hlače ili haljine, a mogu se nositi u svakoj prigodi, od jutra do mraka. Trendovski modeli s metalik efektom sjajno će pristajati i uz kupaći kostim i uz svečanu kombinaciju za neki ludi ljetni party.

Foto: Arena Hospitality Group

Svaki komad Mephisto obuće izrađen je od najfinije kože bojane prirodnim bojilima i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih nasada u Portugalu. Rubovi kožnih dijelova osobito su mekani kako bi nježno prianjali uz stopalo, udobnost gazišta je maksimalna, a dodatni ultralagani gumeni potplat savršeno amortizira udarce prilikom hodanja.

Foto: Arena Hospitality Group

Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“.

Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web shopu www.shoes.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije