Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nassfeld u Koruškoj: Sunčano. Snježno. Iznenađujuće.

Nassfeld u Koruškoj
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
01.12.2017.
u 12:00

Ovo skijalište osigurava mnoge nezaboravne trenutke koji će vam izmamiti osmijeh.

Tko dođe u Nassfeld u Korušku može očekivati najbolje skijanje na suncu. S 30 žičara i liftova te 110 kilometara staza, s najviše sunčanih sati u alpskoj regiji i više od 2 metra snijega u prosjeku, Nassfeld je jedno od 10 najboljih skijališta u Austriji. Na južnoj strani Alpa, izravno na talijanskoj granici, možete osjetiti „dolce far niente“ — južnjački način života uz austrijske brvnare i talijanske restorane.

Ovo skijalište ide korak dalje i osigurava mnoge nezaboravne trenutke koji će vam izmamiti osmijeh. U svakom kutku ovog vrhunski opremljenog skijališta iskusite posebne doživljaje, kako za profesionalne skijaše tako i za rekreativce - Snježni park, Zmija, zone za slobodnu vožnju i ski-kino te trkačke staze. Pogledajte na info-ploče „Nice Surprise“ i upoznajte zimske sportove sa sasvim nove strane!

Što sve nudimo:

  • Jedno od 10 najboljih austrijskih skijališta
  • Alpska planinska panorama od koje zastaje dah
  • 110 km staza, 30 suvremenih žičara i liftova
  • Zajamčeni snijeg i najviše sunčanih sati u alpskoj regiji
  • 25 brvnara i restorana uz ski-staze, najveće sunčalište u Alpama
  • Austrijska udobnost i južnjački način života
  • Zone za slobodnu i zabavnu vožnju, zmija, brzinski pravci, ski-kino
  • Besplatan bežični Internet u skijalištu
  • Vježbalište za djecu
  • Spustovi, skijaško trčanje, pješačenje na krpljama, noćno skijanje
  • I što još? Neka to bude iznenađenje!

Više od 850 sunčanih sati zimi čine Nassfeld u Koruškoj najvećim alpskim sunčalištem. Više od 1000 ležaljki i osunčanih mjesta duž 110 kilometara ski-staza, kao i iznenađujuće svestrane kulinarske brvnare jamče uživanje u skijanju na suncu na austrijskim i talijanskim stazama.

Nassfeld SkiHit
Foto: Promo

Od 10. ožujka do 08. travnja 2018. skijalište se pretvara u najveće sunčalište u Alpama i sprema čitav niz snježnih iznenađenja: „Zvuk vina“, heavy-metal „Metalom okovana planina“ zamjenjuje „smrtno dosadne“ šlagere u brvnarama te „Kulinarsko skijanje na suncu“ gdje se nudi pregršt regionalnih proizvoda. Ovdje svaki obožavatelj sunca dobiva najviše za svoje novce.

Skijalište kao stvoreno za kul djecu! U svakom „kutku“ vrhunski opremljenog skijališta Nassfeld, iznenađenja čekaju da budu otkrivena. Najbolje od svega — oduševljenje koje kod djece izaziva svaka divlja staza, svaka prepreka u Zmiji i svaka pustolovina, sigurno će se prenijeti i na odrasle. Za spretniju djecu, umjetnike s daskom, tu su brzinske i kino ski-staze, snježni park, „Shred“ škola u snježnom parku, kao i zone za slobodnu vožnju u kojima se vrijeme može provesti na nevjerojatan način.

Za početnike izdvajamo dvije profesionalne škole skijanja, BOBO klub za najmlađe, sigurno dječje vježbalište, veliki izbor ukusnih špageta i pizza te regionalnih poslastica u nekoj od 25 brvnara. Nije ni čudo što se mališani nadmeću koji jače zrači od sunca.

Više informacija pronađite ovdje.

Želite prijaviti greške?