Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Našli su se na spoju, a on joj je zabunom poslao poruku u kojoj je ogovara: 'Puno je deblja nego što sam mislio...'

@kersten/ TikTok
11.01.2021.
u 11:30

Poruku je htio poslati prijatelju, ali slučajno je stigla na njezin broj.

Svi smo se barem jednom našli u situaciji da nam je na mobitel stigla poruka koja nije namijenjena nama, ali djevojka imena Kersten Hovis doživjela je jako neugodno iskustvo jer, osim što je poruka bila za nekog drugog, u sadržaju se ogovara upravo nju.

Kako prenosi Metro, ona i jedan muškarac dogovorili su spoj, a on je trebao doći po nju automobilom. Prvo joj je poslao poruku je li na pravom mjestu, a nakon što je odgovorila potvrdno stigla joj je još jedna poruka u kojoj je pisalo: "Deblja je nego što sam mislio, ali izgleda da njezini imaju novaca!" 

Foto: @kersten/ TikTok

Pogledajte video:

@kersten.hovis

reality of dating in 2020 #greenscreen #GreenScreenScan

♬ original sound - Rachel Wilson🤍

Dok bi neka djevojka na njezinom mjestu napisala neku uvredu, bila ljuta i razočarana, Kersten je samo kratko i hladno napisala: "Molit ću se za tebe, prijatelju."

Sve je objavila na TikTok-u uz objašnjenje da su se trebali naći s još jednim parom, a on je poruku htio poslati njima. Ipak, žurio se i poruku je poslao njoj. Spoj je trajao svega nekoliko minuta i nikada se više nisu vidjeli.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Komentara 1

MO
montello
17:24 11.01.2021.

adio veza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije