Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arganovo ulje

Nashi Argan stigao u Hrvatsu, poznate Hrvatice oduševljene

Poznate Hrvatice na predstavljanju Nashi Argan
Foto: Bojan Zibar
1/10
28.03.2018.
u 11:26

Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka.

Lijepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene. Danas, kada svi živimo ubrzano i teško pronalazimo trenutke za sebe, važno je pronaći proizvod koji zaista njeguje kosu i čini je prekrasnom. Ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, najčešći su problemi većine žena.

U Hrvatsku je stigao luksuzni talijanski brend Nashi Argan, koji nudi posebnu profesionalnu liniju proizvoda za njegu kose, a poznate Hrvatice bile su na predstavljanju ne krijući zadovoljstvo. 

Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka.

Arganovo ulje također je dragocjeno i rijetko radi dugotrajnog i intenzivnog ručnog procesa dobivanja, naime, čak 40 kg voća potrebno je za 1 litru ulja. Redovitom upotrebom Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako iznimno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži te s garancijom vrhunskog iskustva njege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom. Proizvodi su proizvedeni energijom iz obnovljivih izvora te poštuju prirodu kose na način da održavaju i ne mijenjaju prirodnu količinu vode koju ona sadrži.

Nashi Argan njeguje jednostavnost i kvalitetu kroz svojih pet proizvoda koji su jučer ekskluzivno predstavljeni u omiljenom zagrebačkom okupljalištu Velvet Café-u. Predstavljanju su nazočile brojne poznate Hrvatice poput Bojane Gregorić Vejzović, Ive Radić, Korane Gvozdić, Nataše Janjić, Suzy Josipović Redžepagić, Kristine Burje, Larise Lipovac, blogerice, beauty i modne urednice te svi zaljubljenici u zdravu i lijepu kosu. 

Dolaskom ovog sjajnog brenda na hrvatsko tržište, za što su zaslužni supružnici Marina i Robert Benčić, dodatno je obogaćena ponuda vrhunskih beauty proizvoda. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije