Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

'Naš cimer glasno se seksa sa svojom curom, dosta nam je te buke'

Seks
Foto: Thinkstock
1/4
12.07.2019.
u 12:21

Radi se o mladićima u dvadesetim godinama, a jedan od njih ima djevojku s kojom učestalo ima seksualne odnose – i to poprilično glasne.

Kada imate susjede koji glasno uživaju u seksu, to može biti vrlo frustrirajuće, posebice ako vas ti zvuci bude u pola noći ili vam uopće ne daju spavati. No, ako imate nekog takvog u svom domu, onda je situacija posebno neugodna. 

Upravo u takvoj situaciji našla su se dva cimera koji s trećim dijele stan. Radi se o mladićima u dvadesetim godinama, a jedan od njih ima djevojku s kojom učestalo ima seksualne odnose – i to poprilično glasne. Ostala dva cimera često mogu čuti kako mu ona govori razne "prljave" stvari.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Jedan od cimera obratio se poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun pojašnjavajući kako je djevojka vrlo draga i kako ne žele svom cimeru napraviti probleme, no ne mogu spavati kada je ona kod cimera u sobi. 

Deidre mu je savjetovala da sjednu svi zajedno i da cimeru pojasni kako sve možete čuti i to vas ometa u snu. Savjetujte mu da budu malo tiši. Možda će im u konačnici biti i ugodnije da budu u njenu prostoru umjesto u vašem kako  ne bi svoju intimu dijelili s drugima. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DO
dopizdilomi
13:01 12.07.2019.

Ukoliko ga ne možete pobijediti, pridružite mu se. Na ovaj ili onaj način. :)

Avatar pendreck
pendreck
12:45 12.07.2019.

bolje to neg da se tuku

Avatar darkkati
darkkati
12:59 12.07.2019.

šilji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije