Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana turistica

Naručila specijalitet restorana pa dobila rajčicu i luk i sve platila 65 kn!

Georgine Jarvis
Foto: Twitter
1/2
09.08.2017.
u 10:22

Ako mislite da su cijene na Jadranu previsoke, ovu salatu turistica u Španjolskoj platila je čak 65 kuna. Imate li vi iskustva s ovakvim 'obrocima'? Pošaljite nam fotografije vaših skupih jela na javi@vecernji.net.

Ako mislite da cijene na Jadranu nisu realne, što biste tek mislili da ste se našli u situaciji djevojke Georgine Jarvis koja je ljetovala na španjolskoj obali. 

Ova 19-godišnjakinja iz engleskog Leedsa bila je na odmoru s obitelji u gradiću Fuengirola u regiji Costa Del Sol kada je posjetila restoran poznat po veganskoj hrani. 

Djevojka je prvo naručila vegansku pizzu, no kada je vidjela da pizza sadrži jaja, koja vegani ne jedu jer su životinjskog podrijetla, odlučila se uzeti nešto drugo što joj je kuhar preporučio

No, kada je dobila 'drugu najbolju stvar na jelovniku', 19-godišnjakinja nije znala šali li se netko s njom ili to osoblje restorana uistinu naziva obrokom. 

Jer ono što je dobila bila je jedino narezana rajčica i luk, a svoje jelo platila je čak 9 eura, odnosno oko 65 kuna

Njezina mlađa sestra, 17-godišnja Gabbie odmah je fotografirala hranu koju je njezina sestra dobila i objavila je na Twitteru nakon čega se čuvena salata velikom brzinom proširila internetom. 

– Izašli na čaj i u restoran koji je specijaliziran za vegane, a ovo je moja sestra dobila kao izvrstan veganski obrok – napisala je Gabbie pod fotografiju koju je objavila, a koja je brzo izazvala lavinu komentara. 

Imate li vi iskustva s ovakvim 'obrocima'? Pošaljite nam fotografije vaših skupih jela na javi@vecernji.net

Komentara 51

Avatar maxist
maxist
14:49 09.08.2017.

U Dubrovniku ali i ucijeloj Dalmaciji sve pet put više vridi pa je frka pomisliti koliko bi tek tu platila???

ŠO
Šokac1
14:13 09.08.2017.

Prvo, ne može se uspoređivati razina cijena u Španjolskoj u odnosu na tamošnju prosječnu plaću; u Hrvatskoj bi takva "podvala" zasigurno koštala puno manje. Drugo, članak sugeririra kako su kod nas (apsurdno visoke) cijene opravdane u odnosu na pojedina drugaa turistička europska odredišta. Ne, nisu ! Cijene u našim turističkim mjestima su bezobrazno visoke i nitko ne kaže da je normalno da jedan najobičniji birtaš za tri mjeseca zaradi za cijelu godinu, više nego sveučilišni profesor, vrhunski intelektualac.

BO
Bongos
17:08 09.08.2017.

Dalmatinci su nevidjeno pohlepni, a k tome i lijeni. Ne isplati im se "lancun minjat" za 250 kn/noc. 3 mjeseca kradu i otimaju od turista pa 9 mogu pivat Maslina je neobrana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije