Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema kraja nogavicama...

Djevojka kupila hlače online i šokirala se kad su stigle: 'Da su rađene za dvije mene još bi bile predugačke!'

@sophiephalam
19.09.2022.
u 15:30

Na stranici trgovine je kraj fotografije modela pisalo da je djevojka visoka 164 cm, pa je Sophie koja je slične visine bila uvjerena da će joj dobro pristajati.

Mnogima je poznat osjećaj uzbuđenog iščekivanja nakon online naručivanja, a nekima je, na žalost, poznat i osjećaj razočarenja kad otvore svoj paket...

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Tako se razočarala i Britanka Sophie Pelham iz Essexa nakon što je iz online trgovine PrettyLittleThing naručila široke kargo hlače.

Već je, kaže 28-godišnjakinja, naručivala hlače iz PLT-a i uvijek su joj dobro pristajale, no ovaj su put bile 'malo' predugačke.

Naime na web stranici trgovine je kraj fotografije modela pisalo da je djevojka visoka 164 cm, pa je Sophie koja je slične visine bila uvjerena da će joj hlače dobro pristajati.

Ipak, brzo je shvatila da to nikako nisu hlače za djevojke te visine.

- Ili se ja smanjujem ili su ovi iz PLT-a 'pukli'; nogavice su doslovno dužine cijelog mog tijela - rekla je za The Sun.

"Redovito naručujem istu duljinu hlača iz PLT online trgovine i obično mi odlično pristaju pa sam se šokirala kad sam ih otvorila", dodaje ljubiteljica mode.

- Da dvije mene uđu u njih još bi bile predugačke! - dodala je, a provjerila je i je li greška slučajno njena i da li je možda naručila s njihovog odjela za visoke djevojke, PLT Tall, ali nije.

"Točno piše da je model visok 164 cm, a po ovim sam hlačama ja visoka 208 cm; i sve mi je u nogama!", zaključila je djevojka.

Oprezno kod online kupnje: Savjeti stručnjaka da izbjegnete zamke trgovaca

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije