Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuni promašaj

Naručila je haljinu za svadbu, a ono što je došlo mnoge je nasmijalo: 'Kao da nosiš krpu!'

TikTok
20.09.2022.
u 13:30

Plus size vlogerica Suze naručila je elegantnu haljinu koja nije izgledala onako kako je očekivala

Teško je pronaći pravu haljinu za vjenčanje, a jedna majka to je doznala na teži način. Uzdajući se u online kupnju, Suze je odlučila naručiti prilično ekstravagantan dvodijelni set od ASOS-a, prenosi Daily Star.

Gornji dio oblikovan je u golemu mašnu koja obavija ruke i ostavlja otkrivena ramena. Odgovarajuća plava midi suknja imala je manju mašnu pričvršćenu na stražnjoj strani, kao što je prikazano na modelu.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

Plus size vlogerici Suze elegantna haljina nimalo se nije svidjela. Nažalost, kada ju je obukla, uspoređivali su je s ručnikom i krpom. U videu na TikToku koji je skupio 750 tisuća pregleda podijelila je priču o tome kakvu je haljinu naručila te što je dobila, nasmijavši brojne korisnike.

@awwsuze #asos #curvyfashion #plussizefashion #fashionfail #whatiorderedversuswhatigot ♬ original sound - alivia.ramsey

Dok je nosila haljinu, stajala je pred ogledalom namrštena lica. Rukavi s mašnom spuštali su joj se na zapešće, bile su joj otkrivene nadlaktice više nego što je prikazano na modelu. S druge strane, Suze nije mogla čak ni zakopčati bočni patentni zatvarač na suknji.

Mnogi korisnici brzo su u komentarima podijelili svoje mišljenje o izgledu haljine. “Samo kupite neke ručnike po povoljnim cijenama i ponovno napravite haljinu kod kuće”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Prvo sam mislila da je to trik za nošenje ručnika.”

“Katkada se moramo sjetiti da nismo modeli. Napravila sam ovu pogrešku previše puta”, glasio je jedan komentar.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Komentara 2

SB
Stroga Babaroga
14:09 20.09.2022.

Baš čudno, ona je plus size vlogerica, a ne pristaje joj nešto što samo na mršavoj osobi može dobro izgledati

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
13:50 20.09.2022.

Možda da nije debelo krme bi pasala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije