Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki promašaj

Naručila je haljinu preko interneta, a ono što je dobila nasmijalo mnoge: 'Nisu ni slične'

shutterstock/TikTok
12.01.2021.
u 11:30

Dok je haljina koju je naručila elegantna i svjetlucava, ona koju je dobila je sasvim prozirna i obična, bez šljokica.

Kada se radi o naručivanju odjeće putem interneta, uvijek postoji malo rizika, jer nikad ne znate što ćete dobiti. Jedan od načina da osigurate kvalitetnu odjeću je da istražite tvrtku, provjerite koliko je cijena razumna i pročitate recenzije proizvoda. Međutim, čak i nakon što napravite sve ovo, i dalje možete dobiti komad koji ne izgleda nimalo onako kako ste očekivali.

Korisnica TikToka po imenu Anna Dinh nedavno je to naučila na teži način, nakon što je potrošila 200 dolara, oko 1300 kuna, na ono što je mislila da će biti zapanjujuća, plava haljina do poda. No stiglo je nešto sasvim drugačije od onoga što je zamišljala, kako prenosi Mirror.

@annadinh

can’t ever trust ordering dresses online smh 🤦🏽‍♀️##greenscreen ##NBAIsBack ##needtoknow ##PerfectGifts

♬ original sound - Madeline

Podijelila je video u kojem je pokazala kako je haljina trebala izgledati u odnosu na haljinu koju je dobila u pošti - razlika je prilično zamjetna. Dok je ona koju je naručila elegantna i svjetlucava, ona koju je dobila je sasvim prozirna i obična, bez šljokica.

Foto: TikTok/pianograndad

Njezin video pregledan je više od dva milijuna puta te je prikupio više od 300 tisuća lajkova. Mnoge je nasmijala razlika između haljina, a neki nisu mogli vjerovati da je tvrtka koja je poslala haljinu stvarno mislila da su to isti komadi. - Ne mogu vjerovati! Ovo nije ni slično - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje:

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:32 13.01.2021.

opet reklama za tuk-tik i njihove pametne korisnike :P

MO
montello
17:57 12.01.2021.

najprije otvori pogledaj ako ne valja vrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije