Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up

Narančasti ruž dobar je ljetni odabir

narančasti ruž za usne
Shutterstock
02.07.2014.
u 13:46

Obraze za dnevnu varijantu ovlaš istaknite bronzerom, koji će u zemljanim tonovima odlično pristajati uz narančasti ruž. Za večernje izdanje možete na očima iscrtati deblju liniju tušem

Sviđa mi se narančasti ruž za usne i htjela bih ga koristiti. Imam srednje smeđu kosu, smeđe oči i svjetliju put. Kako ga uskladiti s ostalom šminkom? (Irena, Zagreb)

Narančasta nijansa ruža za usne odličan je odabir za ovo ljeto! U toplijim mjesecima uvijek smo skloni svjetlijim bojama i nijansama koje ljepše ističu preplanuli ten, stoga narančasti ruž nikako ne može biti pogrešan odabir. S obzirom na to da ste svjetlije puti, predlažem da uzmete i svjetliju narančastu nijansu, primjerice onu koja vuče na boju breskve.

Ako je boja intenzivna, predlažem da kupite i olovku za usne u istoj nijansi kojom ćete preciznije označiti rubove svojih usana. Ako želite da se u cjelokupnom dojmu istakne boja vašeg ruža, ostatak make upa, uvjetno rečeno, malo zapostavite. Dakle, oči tek malo naglasite olovkom ili tankom linijom tuša, uz maskaru koju obično koristite.

Obraze za dnevnu varijantu ovlaš istaknite bronzerom, koji će u zemljanim tonovima odlično pristajati uz narančasti ruž. Za večernje izdanje možete na očima iscrtati deblju liniju tušem i nanijeti jači sloj bronzera.

>>Nježni make up za narančastu kosu

>>4 beauty trika zbog kojih ćete se pitati kako ste dosad mogli bez njih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije