Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična priča

Napustila je posao kako bi bila kućanica: 'Volim voditi brigu o svojem mužu i o kući'

Instagram/katrinaariana
30.09.2019.
u 21:45

Odlučila je biti doma i brinuti o svojem mužu, a uz to redovito čisti, pere rublje, posuđe i sprema večeru koja je uvijek gotova na vrijeme

Katrina Holte (30) je dala otkaz kako bi postala kućanica i kuhala, spremala i čistila svojem mužu Larsu (28) te šivala odjeću koju prodaje ljudima diljem svijeta. Vjeruje kako je važno razmaziti muškarce, a najviše voli 50-te godine prošlog stoljeća pa je tako i odlučila živjeti.

Foto: Instagram/katrinaariana

Svakoga jutra se budi u 6:30 kako bi mužu spremila odjeću, a potom i doručak te spakirala ručak u posudu koju uzima na posao. Nakon toga cijeli dan čisti, pere rublje i pegla, a potom radi večeru koja je uvijek u isto vrijeme na stolu.

Kaže kako je večera uvijek na vrijeme kako bi njezin muž mogao jesti čim dođe s posla. "Kada dođe doma izgleda umorno, a zato je stol postavljen i ukrašen svijećama da bi se opustio."

Foto: Instagram/katrinaariana

Otkaz je dala prije godinu dana, a njezin muž ju je podržao. Bila je preumorna i svaki je dan doživljavala previše stresa pa je odlučila da je vrijeme da postane kućanica. "Odličan je osjećaj bio otići s radnog mjesta. Sada mogu raditi što hoću i uređivati kuću kako želim."

"Osjećam se kao da živim kao što sam uvijek htjela. Ovo je moj život iz snova i muž dijeli moje mišljenje. Puno je to posla, ali volim voditi brigu o svojem mužu i to me stvarno usrećuje, a muž cijeni takvo ponašanje", rekla je Katrina za Mirror.

Foto: Instagram/katrinaariana

Osim što je kućanica, Katrina se odijeva kao da je 1950. godina, a odjeću šije sama. Namještaj u njihovoj kući također je iz tih godina te priznaje da se osjeća kao da je rođena u krivom desetljeću.

Katrina svoju retro odjeću prodaje diljem svijeta. "Osjećam se odlično dok nosim vintage odjevne predmete. Uvijek se trudim izgledati najbolje što mogu."

Kaže kako će jednog dana i svoju djecu, kada će biti mala, odijevati u stare haljine, a kasnije će prepustiti da same odlučuju o odjeći.

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 4

AR
arwin
21:09 30.09.2019.

Ako nema djece onda gospodična ne radi gotovo ništa. Moderno kućanstvo zahtijeva daleko manje rada nego ono od prije 50 g. Sve je riješeno kučanskim aparatima. Muža nema veći dio dana pa niti ne stvara nered. U ostalom žena ima pravo. Zašto bi izigravala osvještenu feminstkinju i rmbačila gradeći tzv. "karijeru" kod poslodavca kad može raditi za svoju obitelj. Jer na kraju krajeva, obitelj je uvijek njena a radno mjesto kod poslodavca ima samo dok on ima od nje koristi.

Avatar maxist
maxist
15:48 30.09.2019.

Svatko ima svoje poimanje sreće......čak dapače mnoge joj i zavide s razlogom.....

ME
Menjik
16:13 30.09.2019.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije