Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Napredni 12-godišnjak: U samo tjedan dana završio je srednju školu, ali i fakultet

Blaine Stewart/Twitter
05.05.2021.
u 10:30

Dvije diplome, vlastiti posao i LinkedIn profil - Mike je sve samo ne uobičajeni 12-godišnjak.

Mike Wimmer, dječak iz Sjeverne Karoline pravi je mali genijalac. Tek mu je 12 godina, a već je završio srednju školu - ali i fakultet. Ono što bi netko napravio u četiri, odnosno osam godina, on je napravio u samo jednoj.

Ovog mjeseca će, u samo tjedan dana, dobiti dvije diplome - jednu za srednjoškolsko obrazovanje koje je završio u Concord Academy High School i drugu za fakultetsko obrazovanje s Rowan-Cabarrus komunikacijskog koledža.

Mladić oduševljava svojim izumima: Napravio je drvenu teretanu!

Dječak je za medije otkrio i da je član MENSA-e, udruge za visoko inteligentne osobe i Davidson and Young Scholar, udruge koja potiče i razvija talente mladih inteligentnih ljudi. 

Dok neki ljudi brinu da 12-godišnjak propušta djetinjstvo on kaže da živi odlično i da nije izgubio djetinjstvo čak ni kada je pokrenuo vlastiti posao, Reflect Social tvrtku koja, kako piše na internetskoj stranici, 'kombinira popularne platforme društvenih medija s IoT uređajima pružajući novo dinamično iskustvo društvu'. Kako kaže, cilj mu je izgraditi tehnologiju koja ljudima omogućuje bolji život. Osim diploma, Mike ima još nešto što njegovi vršnjaci nemaju - LinkedIn profil.

Njegova mama Melissa kaže da ne može biti ponosnija na sina i osobu kakva on postaje, prenosi UNILAD

Cijeli svijet priča o ovom dječaku: Napravio nešto što ne može gotovo nitko

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije