Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivao...

Napravio DNA test pa otkrio obiteljsku tajnu: 'Bio sam sin jedinac, a sad imam 30 braće i sestara!'

TikTok
12.03.2021.
u 12:30

Tata rekao mu je da im obitelj potječe iz Francuske i Engleske, a kada je test pokazao su mu korijeni u Irskoj, odlučio je provjeriti o čemu se radi

Andy Nabil podijelio je na TikToku video u kojem detaljno opisuje ‘najluđi tjedan u svom životu’,u prosincu prošle godine nakon što je napravio DNA test i otkrio - da nije sin jedinac kako je mislio cijeli svoj život..

- Je li još tko radio DNA test i slučajno otkrio obiteljsku tajnu? - pita Nabil u svom videu, a onda objašnjava da se na testiranje odlučio da sazna odakle točno potječe i gdje su mu obiteljski korijeni, no rezultati testa su mu otkrili puno, puno više.

@kingnabil69

##stitch with @meezersqueezer ##greenscreen My AncestryDNA story and the most insane weekend of my life. ##stitch ##ancestrydna ##siblings ##23andme

♬ original sound - Andy Nabil

Tata mu je rekao, kaže, da potječu iz Francuske i Engleske, pa se iznenadio kad mu je genetski test pokazao da ima rodbine u Irskoj,u. Odlučio je sam provjeriti o čemu se radi i saznao da je zapravo dijete donora sperme, zajedno s još tridesetero djece koja potječu od istog davatelja.

- Pronašao sam svog biološkog oca i 15-ero druge djece u Meksiku. Prije dva dana bio sam sin jedinac, a sada sam drugi najstariji od 31 djeteta - ispričao je mladić u videu svoju nevjerojatnu priču.

Knjiga o omiljenim muljatorima iz Peckhama otkriva zakulisne pikanterije
1/1

Očekivano, njegova je ispovijest brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali zašto mu roditelji nisu jednostavno rekli istinu.

Da odgovori na brojna pitanja i komentare Nabil je snimio još jedan video u kojem je objasnio da su 'roditelji znali da će raditi DNA test i da su vjerojatno čekali da ih sam pita; a kad ih je pitao je li istina da potječe od donora sperme, potvrdili su, prenosi LADbible.

Navala na psihijatre: Mladi gube ambicije, djeca imaju noćne more!

1/3
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:04 12.03.2021.

Svi su ljudi braća. Tako da nisi 31. nego negdje 5789563219654320457.

MO
montello
18:23 12.03.2021.

nevjerovatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije