Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da, i to postoji...

Napravili kartu svijeta koja daje odgovor na pitanje: Gdje žive muškarci s najvećim penisom?

TargetMap
18.02.2021.
u 21:37

Najveća prosječna veličina penisa po ovoj je karti u zemljama Zapadne Afrike, a Hrvatska je negdje po sredini - s rasponom od 12.9 do 14.7 cm

Premda žene stalno na glas, a muškarci u sebi ponavljaju kako 'veličina nije bitna', manje više svi su barem u tinejdžerskim godinama provjeravali jesu li 'unutar prosjeka'. Prema većini istraživanja, taj prosjek iznosi oko 9,1 cm kod spuštenog, odnosno 13,1 cm kod penisa u erekciji, a 9.4 cm je prosječni opseg, mjeren po sredini muškog spolovila. 

Ipak, istraživanje londonske klinike za muško spolno zdravlje  International Andrology Clinic dalo je nešto drugačije rezultate, pa kaže da je prosječna duljina penisa u erekciji 16.1 cm, no razlog može biti i 'hvalisanje', budući da je klinika od tisuće muških ispitanika tražila da sami upišu koliko im je penis dugačak u centimetrima.

To je možda zato što su tražili od 1.000 ljudi da otkriju vlastitu veličinu (što bi moglo dovesti do dodavanja nekoliko dodatnih centimetara).

Naše je maslinovo ulje sa zlatom bilo hit i u londonskom Harrodsu

1/7

A za sve one koji su se možda pitali kako s duljinom stoje muškarci u drugim krajevima svijeta, web stranica Target Map objavila je nedavno kartu svijeta na kojoj je prikazana prosječna veličina muškog spolovila u svim zemljama. U crvenoj su boji države s najvećim prosjekom, a slijede narančasta, žuta, svijetlozelena i konačno zelena s najmanjim.

Foto: screenshot/facebook

Najveći su penisi prema ovoj karti u državama Zapadne Afrike i imaju preko 16 cm, dok muškarci iz Azije u prosjeku imaju najmanje.

Indija, Tajland i Južna Koreja nalaze se na dnu, s prosječnim veličinama između 9.3 i 10.5 cm duljine.

Australija je u skupini drugih po veličini s prosječnim penisom većim od 14,7 centimetara - kao i Meksiko, Norveška, Italija i Švedska.

Hrvatska je negdje po sredini - s rasponom od 12.9 do 14.7 cm - kao i Francuska, Njemačka i Velika Britanija, dok je u Rusiji prema karti prosjek između 10.5 i 1.,9 cm, kao i u Japanu, Indoneziji i Brazilu, prenosi Daily Mail.

Pogledajte kao se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Komentara 7

DV
Džontra Volta
06:28 19.02.2021.

Mislim da je autor teksta pobrkao boje i opis što koja boja znači.

SI
sisavac
21:02 19.02.2021.

Crnci inače nemaju jednu stvar, tetivu, u penisu. Nikad im se neće dići i biti uz kožu trbuha. Nego, azijati kao male imaju... Tko im samo djecu radi..

MO
montello
19:37 19.02.2021.

mnogi se hvale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije