Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjela je podršku

Napravila je prezentaciju kako bi rekla roditeljima da je egzotična plesačica, a njihova reakcija oduševila mnoge

TikTok
15.09.2021.
u 14:30

Bojala se kako će njezini roditelji burno reagirati i zabraniti joj da se bavi takvim poslom, ali njezini roditelji ugodno su je iznenadili svojom reakcijom

Lexi iz Portlanda htjela je pronaći savršen način da roditeljima da do znanja da radi kao egzotična plesačica te se odlučila za prezentaciju. Njezina sestra Sami snimila je cijelu stvar, a reakcija roditelja oduševila je mnoge.

Kako piše The Sun, u videu Lexi od svojih roditelja traži da sjednu i da zatvore oči dok ona postavi svoju PowerPoint prezentaciju pod naslovom ‘Imam tajnu.’ Nakon što su mogli otvoriti oči, Lexi im je objasnila: 

„Prije nego što počnete brinuti ili se uzbuđivati, ova se tajna odnosi na moj život i nikoga ne pogađa. Jedini razlog zbog kojeg je dijelim je taj što želim da ljudi koje volim i kojima najviše vjerujem znaju što se događa u mom životu i budu dio toga. Što ova tajna znači; Talentirana sam, super sam, moćna sam. Što ova tajna ne znači; Trudna sam ili u opasnosti. ”

Nakon uvodnog dijela, Lexi je spremna za veliko otkriće te prebacuje na slajd koji otkriva njezino zanimanje.

“Jeste li spremni za ovo? Ja sam striptizeta! Kao, plešem oko šipke u klubu i to mi se sviđa”, otkrila je Lexi pa nastavila prezentaciju s nekoliko ‘često postavljenih pitanja’.

@mildwestsami

@lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami

“Prvo pitanje, možda mislite zašto? Pa to je pozitivno okruženje i mogu se izraziti kroz ples. Kako ću ostati sigurna? U ovom okruženju postoji potpuna anonimnost, možda ne znate kako ovo funkcionira. Kultura striptiz klubova u Portlandu vrlo je pozitivna i vrlo je sigurna, nema droge ili sumnjive poslovne prakse koja je uobičajena drugdje ili nešto slično”, objasnila im je. 

Dodala je kako joj je ovo glavna zarada te da se radi samo o plesu i nikakvim drugim stvarima. Završavajući svoje izlaganje, Lexi je pozvala svoje roditelje da postavljaju pitanja, a njezina "konzervativna" mama brzo se uključila sa svojim mislima.

“Zaista cijenim što si iskrena i dijeliš svoj život s nama. Drago mi je da se osjećaš moćno”, rekla joj je majka.

Sestra Sami je bila jednako oduševljena reakcijom njezinih roditelja te je cijelu stvar podijelila na TikToku, napisavši:  "Šalu na stranu, naši su roditelji doslovno najbolji, moja mama je rekla ‘Iznenađena sam koliko sam ponosna.”

Korisnike društvenih mreža također je oduševila reakcija njihovih roditelja, a mnogi su ih pohvalili u komentarima. “Vaša mama je tako draga i puna podrške”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Čak je nisu ni prekinuli u prezentaciji nakon velikog otkrića. Divno!”

Poznate dame zaludile internet fotografijom iz muškog toaleta:

1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije