Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pariški luksuzni brend - Dior

Napravila je ono što nijednoj tamnoputoj ljepotici nije pošlo za rukom

Rihanna
Foto: Charles Guerin-Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
18.03.2015.
u 13:22

Lijepu Rihannnu vidjet ćemo u tajnoj Diorovoj kampanji koja je snimana u francuskom Versaillesu

Pjevačica Rihanna najnovija je ambasadorica modnog brenda Dior.

I nije to nimalo mala stvar ako znamo da je ona prva tamnoputa žena koja je postala zaštitno lice ove francuske luksuzne modne marke.

Lijepu 27- godišnju Rihannnu vidjet ćemo u tajnoj Diorovoj kampanji koja je snimana u francuskom Versaillesu, piše Eonline.

"Video i tiskani materijali kampanje bit će lansirani ovog proljeća, otkrili su izvori za britansko izdanje časopisa Vogue.

Njene prethodnice koje su ponosno nosile titulu Diorovih ambasadorica su Jennifer Lawrence, Marion Cotillard, Natalie Portman, supermodel Carmen Kass, estonski model Tiiu Kuik, ali i Marilyn Monroe, Grace Kelly...

>>Uz meksičku glazbu i Elfse počeo Bipa Fashion.hr

>>Dolce&Gabbana kopirali Versacijevu vjenčanicu Angeline Jolie?

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Paton
20:55 18.03.2015.

meni je baš ružna s tim nosom širokim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije