Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Napravila bih bilo što seksualno za svog supruga, ali on ne želi napraviti ništa za mene'

shutterstock
02.03.2021.
u 21:54

Njihov je seksualni život definitivno bio bolji prije nego što su dobili sina. I

- Napravila bih bilo što seksualno za svog supruga, ali on ne želi napraviti ništa za mene. On stalno zanovijeta zbog korištenja kondoma i ne sviđa mu se kada sam ja ‘gore’. Potakla sam seks neku večer, započeli smo predigru i onda sam mu pružila oralni seks. Postigao je orgazam, a onda se samo okrenuo i zaspao - napisala je jedna žena za The Sun.

Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kada ga još možete doživjeti:

1/1

Osjeća se nevoljeno i frustrirano. Njihov je seksualni život definitivno bio bolji prije nego što su dobili sina. Imala je traumatičan porođaj, ali mislila je da oboje mogu preboljeti taj događaj.

- Vaš suprug vjerojatno je u strahu od slučajne trudnoće i neki muškarci bore se sa seksom s njihovim partnericama nakon što su vidjeli bol porođaja. Pronađite miran trenutak kada ćete mu reći da ste zabrinuti i da mu želite pomoći. Neka posjeti liječnika opće prakse ako smatra da je problem dublji - odgovorila joj je Deidre.

Obožavatelji čokolade zgroženi: Evo kako izgleda biljka kakaovac prije nego se preradi u omiljeni slatkiš!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Lutko😊
Lutko😊
21:16 06.03.2021.

Ima drugu.

MO
montello
18:36 03.03.2021.

ne privlačiš ga više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije