Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Napokon mi se poboljšao seksualni nagon, ali moj dečko sada nije zainteresiran za mene'

shutterstock
27.01.2021.
u 20:42

Osjeća se sjajno te žudi za seksom, ali sad njezin dečko više nije zainteresiran za nju.

- Moj seksualni nagon sasvim se poboljšao nakon što sam prestala uzimati lijekove koje su smanjivale moj libido. Žudim za seksom sa svojim dečkom, ali on se naviknuo da me ne interesira seks da ga uopće više ne želi - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne

1/7

Kad je uzimala lijekove, nije imala nikakve nagone i neprestano ga je odbijala. Nisu imali seks mjesecima, pa je razgovarala sa svojim liječnikom o tome i promijenila recept. Uspjelo je i osjeća se sjajno te žudi za seksom, ali sad njezin dečko više nije zainteresiran za nju.

- Samo recite: ‘Dobre vijesti. Moj se seksualni nagon vratio i luda sam za tobom.’ Trebao bi shvatiti što želite. Nemojte se samo priviti uz njega kad vam se seksa. Kako da on zna da želite seks, a ne samo maženje? Počnite s ljubljenjem i maženjem, a zatim ga dodirnite tamo gdje će mu dati jasnu poruku što želite - odgovorila joj je Deidre.

Predlažemo da isprobate odlične pržene krumpiriće koji se lako spravljaju kod kuće!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije