Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao viralan

Napisao popis stvari koje obitelj treba napraviti ako on slučajno padne u komu: 'Vodite mi društvene mreže!'

TikTok
31.03.2021.
u 14:30

Njegov video prikupio je gotovo 500 tisuća pregleda, a mnoge je nasmijao njegov popis.

Nije tajna da neki ljudi uvijek vole izgledati najbolje bez obzira u kojoj se situaciji našli. Tako je jedan muškarac zabavio ljude svojom tvrdnjom da želi izgledati najbolje čak i ako je upao u komu, kako piše Mirror.

Paul Black postao je viralan na društvenim mrežama kada je na TikToku podijelio video u kojem je otkrio popis svojih želja i zadataka za obitelj ako ikada padne u komu. Njegov popis sadrži brojne zanimljive zahtjeve, od uputa o njezi do razgovora oko njega.

- Evo nekih pravila koje morate slijediti ako sam ikad u komi. Prije svega, jednom tjedno trebam čišćenje kože, ne želim ništa što bi nalikovalo na rane ili bilo kakav neugledan izrast. Nemam strukturu lica za to - započeo je u svom videu.

@paulbiack

Coma Rules #fyp #foryou #scottish #lgbt

♬ original sound - Paul Black

Zatim je rekao da mora pratiti što se događa u popularnoj kulturi te da želi da ga netko obavještava o najnovijim događajima, poput izdavanja novih albuma ili smrti poznatih osoba. Također je rekao kako želi da mu se svaka osoba koja ga je povrijedila ispriča, ali i da ga nitko ne smije zaboraviti.

- Želim da moja obitelj zaposli menadžera za moje društvene mreže. Ne želim da se suzdržava trošenje na njega, minimalna plaća će mu biti 200 tisuća kuna godišnje. Tako će moja duša ostati prisutna sa svima - objasnio je.

Zatim je dodao kako ne žele da ga hrane jer mu je ovo jedina prilika da izgubi višak kilograma, ali da želi da se njegovo tijelo koristi u svim novim TikTok trendovima kako bi uvijek bio u toku. Također je zamolio svoju obitelj da mu postave račun za donacije kako bi nakon buđenja mogao kupiti novu odjeću.

Njegov video prikupio je gotovo 500 tisuća pregleda, a mnoge je nasmijao njegov popis. - Ne mogu se prestati smijati - napisala je jedna korisnica, dok se druga složila s njegovim popisom: - Ovo su sve važne stvari za normalan život. -

Tweet Američkog strateškog zapovjedništva prepao građane: Dijete objavilo ';l;;gmlxzssaw'

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije