Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad krene naopako

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

Foto: Shutterstock
1/3
16.05.2019.
u 15:41

Žena je smatrala da su u sretnom braku. Izlazili su, išli u restorane na večere, sve je funkcioniralo. Upravo stoga je za nju bio poseban šok kada je doznala da je muž ostavlja zbog kolegice s posla.

Biti prevaren nije nimalo ugodno, a prevareni partneri najčešće se pitaju što su oni napravili krivo. No, zapravo je odgovor u većini slučajeva: ništa!

Sa sličnim pitanjima borila se i jedna supruga koju je muž ostavio zbog druge žene. I nju i njihovu 10- godišnju kćer. 

Ljubavnici svog muža, zbog koje je, kako tvrdi, njen suprug ostavio svoju obitelj, napisala je pismo kako bi dobila odgovore na pitanja koja su je mučila. Pismo je objavila na forumu Mumsnet. 

"Moram razumijeti što ti imaš od toga, biti u vezi s oženjenim muškarcem i ocem djeteta koje pita: Zašto nas je tata ostavio?"

Žena je smatrala da su u sretnom braku. Izlazili su, išli u restorane na večere, sve je funkcioniralo. Upravo stoga je za nju bio poseban šok kada je doznala da je muž ostavlja zbog kolegice s posla. 

"Mogu shvatiti kada se partneri razdvoje jer nisu sretni pa svatko ode svojim putem, ali mi smo bili sretni. "

Navela je i kako je njen suprug bio s njima uvijek osim kada je bi na poslu. I zapitala se, što to ljubavnicu veseli da bude s takvom čovjekom koji joj može samo poslati pokoju poruku, koji ju ne izvodi na večere niti se viša s njom vikendima jer je sa svojom obitelji. Kakva je sreća u tome za tu drugu ženu i zašto na to pristajete?"

Ipak, ono što nije očekivala jest da su mnoge žene komentirale kako ta druga žena nije njoj "otela" muškarca, već da je je on svojevoljno napustio svoju obitelj. 

"Nitko ti ga nije oteo. To je bila njegova odluka da se upusti u preljub i naposljetku i ode od vas. Njegova odluka," tek je jedan u nizu komentara sličnog stava. 

Pogledajte i video Ples oca i mladenke koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
15:52 16.05.2019.

Rješila se đavla

MA
Matrix5
21:38 18.05.2019.

Sretan mu put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije