48 13°C
  • Avatar jocker-3
    jocker-3:

    Oni nam sugeriraju da bi i mi trebali pomalo jesti sijeno,kao,to je jako zdravo, skoro kao sir ementhaler....

  • IvicaKerempuh:

    Kaj se ne veli "appenzeller" i "ementalera"? Osim toga, kaj ja znam je da rupe i rupice nastaju jer na početku proizvodnje sira, se mlijeku dodaju posebno uzgojene bakterije, koje uzrokuju stvaranje ugljičnog dioksida kada sir sazrijeva. Budući da plin ... prikaži još! ne može pobjeći kroz tijesto i koru, nakuplja se u šupljinama različitih veličina u siru. Na kocu, odakle sijeno, u zatvorenom krugu proizvodnje. Ja tim"znanstvenicima" ne vjerujem.

  • ujo41:

    ma rupe ima zato da nas varaju , po cijeni sira prodaju i rupe i to je to

Još iz rubrike Lifestyle

Dobro je znati

Jedete previše slatkog? Možda jednostavno ne spavate dovoljno

JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

Ovim jednostavnim trikom očistite vodokotlić bez imalo muke

dijete mobitel
Liječnica upozorava:

Djeca zbog stalnog gledanja u ekrane razvijaju sindrom kompjuterskog vida!

3