Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Nakon tri godine braka saznala istinu: 'Uhodio me na društvenim mrežama i išao na ista mjesta gdje i ja'

shutterstock
29.04.2020.
u 10:06

Mislila je da ona i suprug imaju savršen život i da zna sve o njemu, ali nakon tri godine braka saznala je pravu istinu o njihovoj vezi.

Većina ljudi zna sve stvari o svojem partneru, pogotovo nakon nekoliko godina braka. Jedna žena otkrila je da je nakon tri godine braka sa svojim suprugom, saznala istinu o tome kako su se oni upoznali i što je sve njezin suprug radio kako bi oni bili zajedno, a on je cijelo vrijeme skrivao istinu, prenosi mirror.co.uk.

Otkrila je kako je saznala da je njezin sadašnji suprug Dave poduzeo neke pomalo čudne korake kako bi se upoznao s njom i kako bi ona pristala na spoj. Cijelu istinu podijelila je na Redditu te tražila savjete kako da nastavi dalje. 

Pogledajte što klinci misle da je ljubav i jesu li ikada bili zaljubljeni: 

Objasnila je kako su se oni upoznali preko zajedničkog prijatelja prije pet godina. Iako ona nije htjela izaći s njim, kaže kako je Dave bio jako uporan pa je pristala na spoj. Njihova veza se postupno razvijala i nakon tri godine braka, Dave je priznao cijelu istinu o njihovom upoznavanju. Priznao je kako ju je pronašao na aplikaciji za spojeve, ali ga je ona odbila. No on nije odustajao jer je ‘znao da su savršeni jedno za drugo’.

“Priznao je kako je napravio nekoliko lažnih profila i lažno mi se predstavljao. Imao je moje ime i stalno me pratio na društvenim mrežama, čak je napravio nekoliko lažnih profila s kojima sam prijatelj”, ispričala je. Nakon što ju je pratio preko interneta, počeo ju je pratiti i uživo. Išao je na ista mjesta gdje i ona te čak upoznao njezinog prijatelja, koji će ih kasnije upoznati. 

Također je preko svojih lažnih profila dogovarao spojeve, ali nikada se na njima ne bi pojavio jer, kako sam kažem trebao je uništiti njezino samopouzdanje. Jedini spoj na koji je otišla bio je s Alexom, ali saznala je da mu je Dave platio tisuću dolara, oko 7 tisuća kuna, kako bi izašao s njom i više joj se nikad ne bi javio. “Pitala sam ga zašto je to napravio i rekao mi je da sam bila glupa i natjeravala muškarce izvan svoje lige, a nisam shvaćala kako je savršen muškarac ispred mene. Sada imam savršen život, ali ova priča me zgrozila. Ne znam kako dalje”, napisala je ona.

Korisnici Reddita brzo su podijelili svoju zabrinutost za nju. “Ako je ovo istina, samo želim da razmisliš o jednom, ako je ovo sve napravio kako bi izašao s tobom, što bi napravio da probaš otići? Razina manipulacije i kontroliranja je stvarno zabrinjavajuća”, glasio je jedan komentar.  “Ovo je jako zabrinjavajuće. Trebaš pobjeći što dalje od njega”, složila se jedna korisnica. "Priznao ti je da te uhodio. Zašto si još uvijek s njim?", pitala se jedna djevojka.

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan1a
17:31 29.04.2020.

Kako je to saznala... Možda od babe Vange

DU
Deleted user
14:00 29.04.2020.

pošteno , al ju je izradio po šemi nazvanoj po istoimenom liku iz filma mislim da su ga zvali Tank ili nešto slično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije